Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli olan raporla araç aldıktan sonra raporu yenilemezsem sorun olur mu?

Gaziyigit

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. Sol ayağımdan %41 engelliyim. Ötvden muaf raporum var ama raporum 2 yıl süreli verildi. Şu anda araç alabiliyorum lakin raporumun bitmesine 8 ay var . Eğer ben aracı alıp 8 ay sonra raporumu yenilemezsem problem olur mu? Benden aracın ötvsini isteme durumları olur mu?
2022 eylülünde bir heyete daha gireceğim ikisini beraber yapıp emg acısını tek seferde bitirmek istiyorum :) sevgi ve saygılarımla

Süreli raporlar ile alınan ÖTV muafiyetli araçlarda rapor süre bitiminde aracınıza ayrı olarak MTV muafiyet uygulattıysanız aracınıza artık MTV çıkacaktır. ve başka bir işlem yoktur. ÖTV sadece araç alımında uygulanan 1 kerelik işlem olduğundan ÖTV iadesi yoktur.

Cevabınız için teşekkür ediyorum . Mtvden gazi kartımla muaf olabiliyorum .. o yüzden çok mühim değil ...

Merhaba, MTV den Gazi kartınızla nasıl muaf oluyorsunuz çok merak ettim, bir yanlışlık var bu işte normalde olamazsınız.

Üst Alt