Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli rapor ama süresiz vergi indirimi ile emeklilikte kontrol istenir mi?

melih1978

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaslar ben şuan emeklilik maaşı alıyorum ama vergi indirimim suresiz raporum 5 yıllık 2024 de bitiyor ozaman maaşım kesilirmi yoksa sadece raporu yenileyim devam edicekmiyim bunu bilmek istiyorum cvplarınız için tşkler

melih1978

vergi indiriminiz süresiz ise kontrol istenmez..fakat sgk nın istediği zaman kontrole çağırma hakkının saklı olduğunu biliyorum.bence rahat olun herhangi bir sorun çıkacağını zannetmiyorum...

melih1978
Emekli maaşı açısından raporu yeniletmeniz de gerekmiyor.
Diğer hak ve avantajlardan faydalanmaya devam etmek için tabi yeniketebilirsiniz. Ancak yetersiz oran riski varsa bence hiç bulaşmayın.

yok oran garanti aldıgımdan dusuk veremezler şekerden 20 pisikiyatriden 40 alıyorum oranlar belli şaşma olmaz sadece ulaşım ve engelli kimligi falan belediyelerden yararlanmak için yenileticem emekli maaşı için gerekmez anladım kadarıyla cunki vergi indirimim suresiz

Üst Alt