Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli rapor ile süresiz vergi indirimi alan var mı?

kafka26

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben anklozon spondolit ve şeker hastasıyım ünv hastanesinden 2 yıl süreli 57 rapor aldım.Hastalığım KRONİK (SÜRDÜRÜLEBİLİR),Vergi indirimine başvurdum bu süreli rapor ankaradaki heyet SÜRESİZ vergi indirimi yaparmı böyle durumla karşılaşan arkadaş varmı..saygılar

ankara sürekli verebiliyor bunun çok örnegi var

Umarım dediğiniz gibi olur yani Hastalığım KRONİK (SÜRDÜRÜLEBİLİR),inşallah dediğiniz gibi çıkar gerçi çogu arkadaş aynısı onanıyor diyor ama bekleyelim bakalım

ankarada engelli oranı gittiği gibi geliyor sürekli olması şansına kalmış sürekli verebiliyorlar benimki 2. raporda sürekli verdiler

Vergi indirimi

Arkadaşlar raporu 1 yıl süreli olupta vergi indirimi süresiz gelen oldumu hiç Ankara maliyeden.

2014 yılında %80 1yıl sureli raporla vergi indirimine basvurdum süresiz ve %80 olarak onaylandı

5 yıl süreli raporun maliyeden süresiz olarak onaylandı.

Merhaba arkadaşlar benimde süresiz %67 raporum var kullanılacağı alanlar 193 sayılı yasa ile 2022 sayılı yasada kullanılmak üzere yazıyor ben şimdi vergi indiriminden ve maaştan.ömür boyu yararlanıyormuyum

Raporunu vergi dairesi ne müracaat ederek vergi indirimi alacaksın çalışmıyorsanda 2022 maaşı için kaymakamlığa başvurucan engelli aylığı için çalışıyorsan emekliliğin geldiyse emekli olursun vergi indirimi alırsan

Süreli raporum vardır.şimdi süresiz rapor aldım

Merhaba ağustos 2020 yılında 2 yıllık süreli rapor aldım ve emekli olmuş idim..
Şimdi süresiz rapor aldım izlemem gereken yol nedir. Yani bu süresiz raporumu nereye vereceğim

Kontrol muayenesi şerhi koyup koymadığını bilmiyorum ..ancak 2 yıllık raporum ağustos 2022 de doluyor idi bende bu ay
tekrar hastaneye gitti sürersiz rapor aldım..ve nereye göndereceğimi bilmiyorum

kafka26
ilk önce sgk dan var mı yok mu onu öğrenmeniz gerekiyor eğer yoksa sıkıntı yok vermenize gerek yok eğer varsa sizi sgk nın belirleyeceği bir hastaneye yazı ile sevk ediyorlar. yani siz gidip kafanıza göre rapor alıp veremiyorsunuz.

Peki ben sıfır rapor aldım gibi versem ne olcak

YANİ BEN RAPORUM DOLMADAN GİDİP BİR ÜNV HASTANESİNDEN SÜRESİZ RAPOR ALDIM BUNU VEREMİYORMUYUM

kafka26
vergi indirimi ile emekli olduysanız ve kontrol muayenesi varsa olmaz

şimdi elimdeki süresiz rapor bir işime yaramayacakmı yani..
peki ağustos ayı geçti ben kontrol muayenesine gitmedim seneye bu rapor ile tekrar vergi indiriminden yararlanamazmıyım

kafka26
daha geçmemiş kendiniz demişsiniz ağustos 2022 de doluyor rapor siz öncelikle sgk dan kontrol muayenesi var mı onu öğrenin yoksa sıkıntı yok zaten raporu vermenizede gerek yok eğer varsa zaten vergi indirimi ile emekli olmuşsunuz bir daha o şekilde olamağacağınıza göre sizi sgk hastaneye sevk edecek eğer gitmezseniz maaşınız kesilecek yani bu rapor sgk da geçmez onların sevk etmesi lazım bir üst yazıyla

kafka26
bağlı bulunduğunuz sgk ya gidin engelli emeklilik servisine sorun kontrol muayenesi gözüküyor mu diye veya emekli olurken size bir yazı geldiyse orda da yazar

Üst Alt