Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli rapor ile süresiz vergi indirimim var. Emekliyim. Kontrol..?

mindar

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar 2 yıl süreli vergi indirimi için aldığım raporumla süresiz vergi indirimi aldım emekli oldum . 2 yıl sürem doldu sizce ne yapmalıyım ?

yeniden rapor almak için başvurayım mı, yoksa hiç bulaşmayayım mı?
olur da çok düşük de olsa şöyle bir ihtimalde durum ne olur yüzde 40 ın altında oran alırsam ?

hiç bulaşmayın derim süresiz vergi indirimi almak artık zorlaştı eldeki bulgurdan olmayın ben ne yaptım dememek için kazanmış hakkınız sizde kalsın

Bencede hic almayin rapor.düşük olursa rapor emeklilikte elden gitmesin.engelli haklari zaten eniyisi bedava İstanbul kart metrolara otobüslere bicokşeye bedava biniyorsun.sure dolmadan keşkealsaydin.

refaz

şöyle diyim istanbuldan başka ile taşındım emekli oldum şimdi raporu yeniletmezsem emeklilik devam eder dimi sonradan bir durum olurmu yüzde 76raporum var zaten rapor yeniletme amacı ücretsiz otobüs tren vb şeyler için dimi

Evinize gelen emeklilik kağıdında herhangi bir kontrol tarihi yoksa emekliliğiniz süresizdir.

Tekrar rapor almanıza gerek yok.

İstersen raporunla bi kart almaya dene belki verirler.butcher 170 telefondan oğrenilmezmi kontrol muhayenesi

Kontrol muayenesi gelen evrak iade edilmiş ne anlama geliyor?

3 yıllık emeklilik var kontrol muayenesi için sgk evrak gönderdi raporu aldıgım hastaneye sevk etti yüzde 49 oran aldım hastanede sevk ile geldigimi biliyor burada ögrenmek istedigim şudur yaşlılık 2.karar evrak tipi gelen evrak iade edilmiş emeklilik servisi 2.kara gelen evrak iade edilmiş yazıyor bu ne anlama geliyor söyledigim gibi raporum yüzde 49 süresiz kurumsal müracat kontrol muayenesi işaretli raporda

sizin vergi indirim belgeniz süresiz ise ssk nasıl size kontrol muayenesi için evrak gönderdi ???? sizin vergi indirim belgeniz kağıdında şu tarihe kadar vergi indirimden yararlaranması uygun görülmüştür gibisinden bir yazı var mıydı ??? yoksa sizin hastane raporu mu 2 yıllıktı veya vergi indirim belgesi mi 2 yılık tı ?? shuul111

vergi indirim belgesi süresiz de olsa sgk nın kontrol hakkı her zaman vardır,yani bu tombaladan çeker gibi mantığı ile biraz da şans diyelim herkes için.

Hiç bir şart altında emekliliği riske atacak rapor yenilemesi yapmayın. Eğer sgk kontrole çağırırsa, yapacak bişey yok, el mahkum raporu yenilersiniz. Aksi halde bırakın otobüse para verin geçin.

Üst Alt