Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli rapor ile vergi indirimi ve emeklilik şartları nedir?

cekago

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba
pıskıyatrı ve obezıteden %52 lık raporum cıktı aıle ve sosyal polıtıkalar bakanlıgına evraklarımı verdım engellı kartımı cuma gunu alacagım
yarın vergı daıresıne gıdıp vergı ındırımı ıcın basvuruda bulunacagım
sımdı kafama takılan sey benım raporum 1 yıllık yanı seneye tekrar rapor ıcın basvuracagım 4 yıl sonra emeklılık sartlarım doluyor eger vergı daıresı sımdı bana sureklı vergı ındırımı verırse herhangı bır sure olmazsa ben bu raporu yıne her yıl yenıletmek zorundamıyım yoksa 4 yıl sonra emeklılık ıcın basvurdugum zaman vergı daıresının vermıs oldugu sureklı vergı ındırımı gecerlı olurmu

cevaplar ıcın sımdıden tesekkur ederım

Vergi indiriminin üzerinde süre olmazsa, sürekli olduğu anlamına gelir raporun bir önemi kalmaz.

o zaman onumuzdekı yıl yenıletmeme gerek yokmu

cekago Yararlandığınız farklı haklar varsa rapor yeniletip kurumlara verebilirsiniz, ama vergi indirimi için vergi dairesine yeni bir rapor vermenize gerek yok.

kısmet hanım umarım dediğiniz doğrudur sgk zamanı gelince emekli eder.benimde raporum süreli vergi indirimim süresiz ve bir daha raporum %40 altına düşer veya bir daha alamazsam 7 yıl sonra süresiz vergi indirimi ile emekli olabilme şansım olur.

Bedriatak cekago merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun raporlarda pıskıyatrı olunca genelde vergi indirimide süreli oluyor inşallaah olmaz dediğiniz gibi sürekli olur bendede aynı durum vardı 3. raporda pıskıyatrıyi çıkarttırıp tip 2 diyabeti eklettirdim yeni sürekli oldu Bedriatak inşallah emekli olursunuz keyfini çıkartırsınız

Son düzenleme:
işllah ikarsu ama daha 7 senem var vede biliyorsun burası türkiye adam gidip alkol alıp sonrasında trafik polsini eşit edip ve bir poliside yaralayor sonradan 6 ay ceza evinde yatıp cezasız bir şekilde hapishaneden elini kolunu sallaya salllaya cıkıyor bu kişide ünlü yönetmenin oğlu rüzgar çetin yani demek istediğim şey şu suan bize süreli rapor verilip rapor süresi sonunda tekrar rapor heyete girip heyette senin bişeyin yok diyip raporun %40 altına bırakbilirler.burası türkiye adaletin olmadığı ve adaletin sadece zenginin yanında olduğu bir ülkedir.

Süreli rapora sürekli vergi indirimi ve emeklilikte esas alınacak rapor!?

Merhaba dostlar
Haziran ayında engelli vergi indirimi için vergi dairesine başvurdum raporum yüzde 68 ve 20.11.2019 a kadar geçerli 1 yıllık bir rapordu
20.11.2019 da yeni rapor çıkarttım ve raporun oranı yüzde 57 ye düştü
Bugün vergi indiriminin yüzde 68 ve süresiz yani sürekli olarak onaylandığı yazisini aldım

Şimdi sormak istediğim ben vergi dairesinin sürekli olarak onayladığı yüzde 68 rapor koşullarına göre mi emekli olacağım yoksa yeni hastaneden aldığım yüzde 57 üzerinden mi
Cevaplar için teşekkür eder iyi forumlar ve sağlıklı günler dilerim

cekago
Sürekli vergi indiriminize göre emekli olacaksınız.
Yeni raporu vergi dairesine ibraz etmedikçe sorun yok.

Üst Alt