Öncelikle tüm forum kullanıcılarına geçmiş olsun,
Merhaba,
10 seneyi aşkın bir süredir A.S. rahatsızlığım vardı ve son 2 yıl içerisinde ağrılar ve şekil bozukluğu oluştu, en sonunda hastaneye gittim ve tam teşhis kondu. Daha sonrasında raporlu olarak cimzia ve simponi ilaçları kullanmaya başladım. İş yerimde Prs. Müd. bu rahatsızla ilgili vergi indirimi alabileceğimi hatta emekli olabileceğimi söyledi ve vergi dairesine başvuru yaptım tahliller - doktorlar derken heyete girdim.
A.S. %50
HİPER TANSİYON %10
KALP YETMEZLİĞİNDEN %10
Piskiyatride 6 ay gözlemlenerek her ay piskiyatriye gitmemi yazmış!
balthazar hesabına göre %59.5 den %60 vergi indirimi (geçici 6 aylık) aldım.
Sormak istediğim;
1- benim rahatsızlığım (a.s.) geçici bir rahatsızlık değil? neden geçici verdiler
2- pskiyatri herhangi bir oran vermedi, acaba 6 ay sonundamı bir oran verecek?
3- 6 ay sonunda rapor için başvuru yaptığımda önceki aldığım raporun etkisi ne kadar olur?
Not : Özel sektörde çalışıyorum. ilk işe girişim 2003/ ocak bağkurluydum
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
10 seneyi aşkın bir süredir A.S. rahatsızlığım vardı ve son 2 yıl içerisinde ağrılar ve şekil bozukluğu oluştu, en sonunda hastaneye gittim ve tam teşhis kondu. Daha sonrasında raporlu olarak cimzia ve simponi ilaçları kullanmaya başladım. İş yerimde Prs. Müd. bu rahatsızla ilgili vergi indirimi alabileceğimi hatta emekli olabileceğimi söyledi ve vergi dairesine başvuru yaptım tahliller - doktorlar derken heyete girdim.
A.S. %50
HİPER TANSİYON %10
KALP YETMEZLİĞİNDEN %10
Piskiyatride 6 ay gözlemlenerek her ay piskiyatriye gitmemi yazmış!
balthazar hesabına göre %59.5 den %60 vergi indirimi (geçici 6 aylık) aldım.
Sormak istediğim;
1- benim rahatsızlığım (a.s.) geçici bir rahatsızlık değil? neden geçici verdiler
2- pskiyatri herhangi bir oran vermedi, acaba 6 ay sonundamı bir oran verecek?
3- 6 ay sonunda rapor için başvuru yaptığımda önceki aldığım raporun etkisi ne kadar olur?
Not : Özel sektörde çalışıyorum. ilk işe girişim 2003/ ocak bağkurluydum
İlginiz için şimdiden teşekkürler.