Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli rapor ne zaman süresiz olur?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar geçen sene göz %32 kalp aritmi %10 psikiytari distimi %10 toplamda %45 ve bir yil süreli rapor cikardim bu yil nisan ayinda yeniledim.

Göz, kalp ve psikiyatri yine ayni verdi ayrıca kas ve iskelet sisteminden bel ve boyun fitigindan %13 oran verdiler raporum %52 cikti ama bu sefer 2 yil süreli verdiler. Anlamiyorum niye surekli sureli veriyorlar bu raporu inanin sadece iskence cektiriyorlar insanlara benim sag gözüm cisim kesmesi sonucu görmüyor iyilesme ihtimali yok göz yok çünkü psikiyatri gözden dolayi kendimi kötü hissettiğim icin kronik üzüntü teşhisi ile oran verdi kalpte ritim bozuklugu var ve boyum ile bel fıtığı hangisi iyilesebilecek rahatsizlik bunlarin neye göre süreli veriyorlar anlamis degilim yoruldum artik gerçekten doktorlarda vicdan yok her sene işin yoksa rapor yenile yazik ya gercekten...

Aranizda süreli veriyorlar rapor alipda ilerleyen yillarda raporu suresize cevrilen yok mu

2 defa süreli olarak. 2 şer yıllık verdıler. son raporuda süresiz olarak verdiler.

genelde 2 rapor sonrasını suresız olarak vermekteler.benım oranım mesala 91 ıkı de bu sekılde surelı verdıler.son raporda suresız olarak 91 olarak aldım.bazı hastalıkları krıter olarak degerlendırıyorlar.bır dahakı kurulda suresız ıstedıgını talep et bence.

Üst Alt