Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli rapor oranının %40'ın altına düşmesi iş yaşamımı nasıl etkiler?

Izzetyoldas

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese cok gecmis olsun Allah hepimizin yardimcisi olsun ben 2018 beyin kanamasi sonucu soltarafim kismi felc oldu yuzde 49 1 yil sureli engelli rapor aldim bu raporlada ozel sektorde engelli kadrosunda calismaktayim hic vergi indirimine basvurmadim vergi indirimini almiyorum yani benim sorum rapor suresi bitti ve yeni rapor aldigimda 35 38 veriyorlar 40 alamadim is yerinede soylemedim oranin dustugunu ne yapmam lazim yada nasil 40 yapip isimden olmiyayim

Izzetyoldas

Ek hastalığın varsa ekleye bilirsin aranına yoksa pisikatriye git Saglik sorunlarının etkiledigini muayenr ol alti ay tekiple en kotu snksiyeteden %20 oran alırsın.Zaten Saglik sorunu yaşayan her inşa da da piskolojik olarak ta bir hasar bırakıyor kardeş en mantıklı çözüm bu.sen %40 altında kalman durumunda sağlam derler normal bir insanın yapa bileceği işleri haliyle yapamazsın düzenin bozulunca daha da fazla bunalıma girersin piskolojik olarak bizlerde yaşadık bu durumu

Allah yardımcın olsun. Raporu iş yeri istemezse verme iskura kaydın var sonuçta. İşkur seni arayıp raporunun süresi doldu yenilemeniz lazım derse ki önceden hiç duymadım öyle bir şey o zaman başla çözüm düşünmeye. Geçmiş olsun.

Üst Alt