Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli rapor ve vergi indirimi ile emeklilikte sorun olur mu?

bankacıesref

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar bu gün nihayet maliyeden yazım geldi raporum 2 yıl süreliydi maliyede 2 yıl sonra kontrol demiş sorun olmaz heralde

bankacıesref eğer gerekli şartları yerine getirmiş seniz eğer
SGK emeklilik başvurusunda bulunan bilirsiniz
Emekli olduktan sonrada rapor bitim süresine 3 ay kala SGK gidip
Hastaneye sevk alarak tekrar bir iyileşme olmazsa durumunuzda
Emekli maaşınızı almaya devam edersiniz
Birkaç kontrolden sonra raporunda süre şartı kalka bilir

eyvallah umut kardeş bizim sgk ile direk bağlantı yapmıyoruz banka sandığı ile bağlantı kuruyoruz.

Bülent bey merhaba kurumla görüştüm biz sistemimize raporu tanıtıyoruz ondan sonra emeklilik tarihiniz geriye çekiliyor dediler ve bu son 1 yılda herkes süreli süresiz çok nadir süreli olması bizim için engel değil dediler rabbim herkesin yardımcısı olsun 6 aydan beri uğraşıyorum ama sonucu iyi oldu.

Süreli rapor olması emeklilikte sorun oluşturur mu?

Hastaneden engelli oranım 52 çıktı fakat raporun geçerlilik süresi 3 yıl yazıyor. Kişinin engel grubu yazan yerde süreğen(kronik) yazıyor halbuki. Oranlarım şöyle.

Kalp bypass ve hafif kapak sorunu 37
Hiperlipidemi 10
Kronik prostatit 10
Liken planus hafif 5

Neden süreli verdiler anlamadım. Bu benim emekli olmamı engeller mi? Vergi dairesinden sürekli olarak onaylanabilir mi?

fatih2009 öncelikle geçmiş olsun
Bazı hastaneler raporları 1 yada 2.3 yıllık düzenliye biliyorlar
Buna neden olarakta hastalıkta ilerleme veya iyiyleşme olabilirdiye bundan sonraki raporunuz sürekli olarak çıkacaktır diye düşünüyorum

Üst Alt