Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli rapor yenilenirken yeni hastalıkların eklenmesi!?

Delorean

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
14
Engelli raporumun süresi doluyor yenileyeceğim kısa süre sonra bu rapora ek başka sorunlarda çıktı.
Önceki raporda ağır gerektiren işler yapamaz yazısı vardı.
Şimdi diğer hastalıkta eklenirse ben doktora tedavisinin bulunduğu ilde devam etmesi yalnız kalmaması gibi bir cümleler bütünü ekletebilir miyim?
Böyle şeyler eklenebiliyor mu engelli raporlarına?

Bilgisi olan varsa ve yazarsa sevinirim.
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Engelli raporumun süresi doluyor yenileyeceğim kısa süre sonra bu rapora ek başka sorunlarda çıktı.
Önceki raporda ağır gerektiren işler yapamaz yazısı vardı.
Şimdi diğer hastalıkta eklenirse ben doktora tedavisinin bulunduğu ilde devam etmesi yalnız kalmaması gibi bir cümleler bütünü ekletebilir miyim?
Böyle şeyler eklenebiliyor mu engelli raporlarına?

Bilgisi olan varsa ve yazarsa sevinirim.
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Hayır ekletemezsiniz.

Eğer kamu çalışanı iseniz...ve bulunduğunuz ilde hastalığınızı tedavi edecek bir hastane bulununmuyorsa görev yeri değişikliği gibi bir hakkınız var.

@Delorean,

@OğuzHan112,

Engelli personelim bir defalık hakkı yok muydu zaten?ek 3 de geçen 657 de kendi kurumundaki yönetmelikte bu durum ile alakalı bir madde yoksa 657 e bakılır diyerekten.

Ben ilk defa işe girdim özel sektörde işkurdan engelli kadrosundan.şunu öğrenmek istiyorum.raporumun süresi 2020 de bitmişti.önce pandemiden dolayı sonra deprem bölgesinde olduğumuzdan uzatılmıştı.onun süreside önümüzdeki haziranda bitiyor.işe devamlılık için en az %40 oran olması lazımmış.rapor yenilemek istiyorum lakin randevu verilmiyor.devlet haatanelerinde sadece güvenlik ve işe giriş raporu için engelli raporu için değildir diye mhrs uyarı veriyor.önceki oranım %50 idi.bu durumda yapmam gereken nedir?süremde az kaldı.bilgilendirirseniz sevinirim.çünkü bende bilgi sıfır arkadaşlar..

Öncelikle selamlar iki adet sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
Engelli raporunu yenileme zamanım geldi ve hastaneye gittim bölümleri gezdim 2 sene evvel %10 aldığım bir hastalık sebebiyle üniversite hastanesine sevk etti doktor,
Soru şu üniversite hastanesinden randevu bulamıyorum.
İşlemi yapmasam diğer devlet hastanesinde bu bölüm var sıfırdan bu hastaneden işleme başlayabilir miyim?
Soru 2 evrakları muayane olsam dahi bütün bölümlerde heyet birimine teslim etmesem kaç gün içinde bu işlem devre dışı kalır ya da kalıyor mu?
Diğer hastaneden işleme başlarsam sen işlemlere başlamışsın diğer hastanede diye sorun yaratır mı sevkde yapılmışken?
Bilgi sahibi olan varsa bilgilendirirse sevinirim

Başvuru yapmışsınız ve ünv hastanesine sevk edilmişsiniz...bunu sonuclandırmanız gerekiyor.

Branş hakimi mi yoktu neden üniversiteye sevk ettiler.

@Delorean,

Ünv. Hast. Gidemiyorsa raporu da almamış zaten. Devlette 0 dan baslayabilmeli bence @OğuzHan112,

Üst Alt