Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli rapora sürekli vergi indirimi verildi. Bir şey yapmama gerek var mı?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2 kere oldu rapor çıkarıyorum istihdam engelli karti ve sosyal yardimlari isaretliyorum 1 hafta 10 gün icinde raporum cikiyor vergi indirimi icin kendim başvuruyorum ilk sene raporum 1 yil sureli orani %45 idi vergi indirimini 1 yillik verdiler bu sene 2 yil süreli %52 rapor verdi hastane ankara vergi indirimini süresiz onaylamis simdi ne olacak benim bir daha rapor cikarmama gerek var mi bilgisi olan var mi

daha ne istiyoruz sürekli gelmiş hayırlı olsun :) prim şartlarını doldurduysanız emekliliğe başvurabilirsiniz

gerek yok hayırlı olsun , bundan sonra tekrar rapor çıkartmayacaksınız

Daha emeklilik icin sartlari tamamlamadim benim anlayamadigim nokta bu rapor ileride bana lazim olmayacak mi hastanenin verdigi raporda 2 yil süreli yaziyor ankaraya vergi indirimi icin kendim gönderdim ordan vergi indirimi sürekli geldi ben simdi 2020 de ekpss sinavina girerken raporun süresi dolmuş olacak ne yapacagim ayrica raporu aldigim zaman engelli karti cikarttim 2 yil sureli verdiler onu nasil yenileyecegim

bu konuda fazla bilgim yok sanırım tekrardan rapor almanız gerekebilir.
Kalem hanım dan alıntıdır (Sınav tarihinde raporunuzun süresi devam ediyorsa sınava gireceksiniz. Yerleştirildiğin takdirde ve o sırada rapor süresi dolmuşsa tekrar rapor alırsın. o zaman bakarız duruma hele bir yerleştirilin)

Ekpss girecekseniz ve engelli kimlik kartınızı yenilemek istiyorsanız tekrar rapor almanız gerecek.

Benim anlamadigim nokta tamam ben tekrar rapor cikartacagim oran %52 degilde %45 cikti ama vergi indirimi %52 sürekli nasil olacak anlamis degilim ilce hastanesi süreli rapor veriyor ankara vergi indirimini surekli yapiyor ne kadar tezat bir durum birde gelen yazida hic bir süre belirtilmemis bu süresiz olduğunu mu isaret ediyor

yusufyüreklim mrb ilk raporunuza istinaden
Vergi indiriminiz 1 yıllık süreli verilmiş
2 raporunuz 2 yıllık ankara merkez sağlı kurulu rahatsızlığınızın kronik olduğunu değerlendirmiş
sürekli vergi indiriminiz onaylanmış sizin için daha iyi
bu emeklilik şararınız oluştuğunda tekrardan vergi indiriminizi her yıl yenileminize gerek olmaz diğer
Engelli haklarınız için tekrar rapor almaniz gerekecek
Ama oda birdaha kinde sürekli verme ihtimali çıkması
Büyük olasılık.

Üst Alt