Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporda verilen zamanı beklemeden yeni rapor için başvurulabilir mi?

SEVVAL2003

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar

ben süreli aldım 10/10/2011 de yeniden kontrol muayenesi için gitmem gerek
acaba beklemeden şimdiden başvurabilir miyim hastalığım ilerdi çünkü

bilgi verirseniz sevinirim eğer başvuru yapabiliyorsam nasıl bir prosüdür var

Eğer sağlık durumunuz değişti ise (yeni hastalık yada var olan hastalıklarda kötüleşmeye dair verisel ya da klinik bir şeyler değişti ise) elbette başvurmanız bence en doğal hakkınızdır (sanırım.).(Geçmiş olsun.Östemliyetitte mi bir değişme var? Daha önce konuşmuştuk hatırlarsanız. Özele yazabilir seniz sevinirim.).

Hemen başvuru yapabilirsiniz. Hangi kurum kontrol muayenesi öngördüyse, oraya gidip hastaneye sevk alın derim. En kolayı odur. Onlar vermezse sevk, o zaman il sağlık müdürlüğüne gidip hastalığınzın ilerlediği gerekçesiyle hastaneye sevk talep edin...

Alacağım yeni rapor hakkında bilgi lütfen

Sevgili arkadaşlar geçen sene 1 yıllık vergi indirimi almıştım bu sene zamanı geldi tekrar hastaneye gittim psikoloji ve ortopedi den muayene oldum ortopediden bana yetecek oranda doktor raporumu doldurdu fakat psikoloji doktoru işi zora soktu benden dışardan başka doktordan getirilmek üzere farklı evraklar istedi yarın heyete girmem gerek ben elimdeki sevk
raporundaki psikyatri bölümünü sildirmek istiyorum böyle bir hakkım varmı psikolojiyi istemiyorum raporumda yardımcı olursanız sevinirim

Böyle bir seçenek yok sanırım...

Nasıl geçti heyet?

bülent bey beklediğimde iyi geçti ortepedi doktoru inanılmaz iyiydi resmen sordu bana sana ne kadar yeter diye ve heyete girerken çift değnek yazdım beni yalancı çıkarma dedi %48 aldım bakalım anakaradan ne olarak geri gelecek
ayrıca psikolojiyide sildirdim istemiyorum çok uğraşmam gerekicek gibi görünüyor dedim doktor çizdi ve kaşeledi
inşallah bu şekille onaylanır artık ilginize teşekkürler

Bir sorun yaşanmayacaktır diye umuyorum...

Vergi indirimim onaylanmış

Arkadaşlar bugün ankarayı arardım ve raporum 03/11 itibariyle istanbula gönderilmiş %48 olarak onaylanmış olduğunu öğrendim ve sonucu sizlerle paylaşıyorum

Üst Alt