Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporda yenileme tarihi ve hastane farklılığı!?

ATABEYİ

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
* Arkadaşlar 24.05.2019 tarihli bir yıl süreli raporum var. Şimdi yani rapor süresinin dolmasına yaklaşık 4 ay önce tekrar başvuruda bulunsam olur mu ? Yoksa bir yılın dolmasını mı bekleyeceğim ?
* Bir diğer sorum geçen seneki raporum itiraz üzerine hakem hastaneden alınma rapor, bu senede aynı hastaneden almam mı gerekiyor farklı hastanedende alabilir miyim ?

ATABEYİ ''Bulunduğun yerin yoğunluğuna göre'', süresi dolmadan 1 ay evvel müracaat yapabilirsin kardeş

algaNihat

teşekkürler. 02.03.2020ye randevu aldım bir sıkıntı olmaz degil mi 3 ay öncede olsa

ATABEYİ kardeşim 3 ay önceden randevu alman sıkıntı olmaz,
aksine her hangi bir aksaklığa uğramaman daha iyi olmuştur.

Merhabalar benim raporum bir yıllık ama bir yıl sonunda kontrol işareti var şimdi benim anlamadığım bu rapor bir yıllıkmı yoksa süreklimi anlamadım şimdi kontrol muayenesine gideceğim bilgisi olanvarsa sevinirim

ayprensi16

zaten aporun 1 yıllık oldugnu yazıksınız.yani sürekli değil süreli rapor.yeni rapor için günü gelmeden 1 2 ay önceden yenıyı çıkarmanız ii olur.

rapor yenileme nasıl oluyor eski raporu da peşimizde getiriyormuyuz?resim gereklimi genel olarak doktorlar olaya nasıl bakıyor>?

Üst Alt