Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporla atandım. Süre sonunda yeni rapor çıkartacak mıyım?

YOLCU33

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Ben 2014 te sürekli rapor aldım(90-diyaliz hastasıyım). bu raporu kullanarak devlet memurluğuna atandım ama çalistiralicagi değerlendirilmedi dediği için ben de yeniden hastaneye basvurdum bu sefer de 1 yıl sureli rapor verdi (çalışmasında sakınca yoktur)ve raporun süresi bitti.ben de süreli raporu vergi indirimi için vergi dairesi ne başvurdum.cevsp geldi vergi indirimi için yüzde 90 verdi herhangi bir süre de belirtmemiş

Benim şimdi ne yapmam gerekiyor.memurlugu kazandığımda süreli raporu gönderdim
Yeniden rapor almam mi gerekiyor ne yapmalıyım
Bana yardımcı olabilir misiniz
Şimdiden teşekkürler

YOLCU33 Mrb
Geçmiş olsun engelli raporunuz Sūrekli olsa dahi indiriminizde anladığım kadarıyla sűre şartı bulunmamakta
Bir tarih belirtilmemiş ise engelli raporunuzu neden yenilemek istiyorsanız? emeklilik için ise sizin vergi indirimi almanıza gerek yok.

Teşekkür ederim cevabınız için

Ama ben emekli olmak için ben raporu yenilemek istemedim hani bizim kurum sorun çıkarabilir diye yenilemek istedim çünkü eski raporumda çalışabilir ibaresi bulunmuyor bu yüzden ben de yeniden rapor aldım o da süreli rapor.sıkıntı olur mu ileride

Üst Alt