Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süreli raporla EKPSS'ye girebilir ve atanabilir miyim?
Ben Nisan ayında sınava girecem ocak 2025 alim olacak ama benim raporumda 22 mayıs da 2025 bitecek eğer ocakta alımda yerlesirsek kac aya ise başlarız yani demek istediğim bu şartlarda atanabilirmiyim
@muhmdkaya, Sınava girmedinizde sorun yok ama bir kuruma yerleşirseniz başlamanız için rapor istediklerinde tarihi dolmamış bir rapor sunmanız gerekir. Sizin 2-3 ay kala rapor yenilemek için başvurmanız gerekir.
Hocam atıyorum ocakta alim oldu şubata evrakları istediler bende geçerli olan engelli raporumu verdim ama 22 mayısta bitiyor beni haziranda ise baslatacaklar o kadar uzun süreceğini zannetmiyorum ama olursa eğer bir sıkıntı olurmur yani demek istediğim evrakları yolladığınız tarihmi geçerli yoksa işe başlama tarihiniz bunu sormamın nedeni engelli raporunu %40 altına düşerse eğer diye memurluğa atanmam
@muhmdkaya, Hocam bence şuan ilk etapta önemi olan şu sınavı atlatmak. Çünkü kurumlara göre değişebilir şartlar. Öncelikle puanı alıp sonrasını değerlendirseniz daha iyi olur gibi. Sizden evrak istediklerinde, son teslim tarihine kadar süresi geçerli bir rapor sunmanız halinde sorun yaşamazsınız.