Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporla EKPSS'ye girilebilir mi?

2ce

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ekpss'ye süreli raporlar girilebilir mi? 1 ya da 2 yıllık raporu olan biri ekpss ye girebiliyor mu?

evet süresi dolunca atanmak için yenilersin

Evet girebiliyor süreli raporlular da. Benim de süreliydi, girdim. Ama şmd raporumu yenilemem gerekiyor.

Peki atandik ise baslicaz rapor suresi doldu yenilemek icin basvuru yaptik yenilenmedi bu durumda ne yapiliyor isden gerimi cikariliyor

Benim de raporum süreliydi(2 yıl), 2018 ekpss’ye girdim. Mart 2019’da raporumu yenilemem gerekiyor, raporu yenilersen sorun olmuyor diye biliyorum,
Ama % 40 vermezlerse ne olacak onu ben de bilmiyorum 🤷

güvenlik soruşturmasındayken raporun süresi bitiyorsa ne oluyor

Kalem abla beninde 1 sorum olucakti gecitdigim hastalik nedeniyle engelli raporu icin basvurdum ve 51 oraninda rapor aldim universite mezunuyum ogretmenlik okudum 2020 ekpss ye girip atanma durumum var mi raporumun suresi 2 yil

Merhaba arkadaşlar bende 8 ay önce bir trafik kazası geçirdim. Ve şuan sağ femurda platin var sol femur boynunda 3 adet vida var sağ diz kapağında tel var ayak parmaklarının da 4 ü kırıktı. Yüzde 48 ile 2 yıl süreli rapor aldım. Ekpss puanını aldıktan sonra diğer raporum yüzde 40 ı geçmez ise atamam da sıkıntı olur mu. Kazanılan hak geri alınamaz diye biliyorum ama emin olamıyorum durumu böyle olan biri var mı

2 yıllık engelli raporuyla ekpss girip atanabilir miyim ?

Merhaba arkadaşlar psikoz rahatsızlığım var engelli raporunda %45 şizofren yazıyor bu 2 yıllık raporla ekpss girip atanabilirmiyim ?

Süreli rapor

Süreli raporla ekpss ye girip atanırsam raporun süresi bittiğinde eğer raporda tekrar yüzde 40 oranı tutturamazsam meslekten atarlar mı??

Üst Alt