Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporla emekli olanlar, emekli olduktan sonra çalışmaya devam edebilir mi?

sseugll

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Öncelikle her keze Mutlu, Huzurlu, Sağlıklı, Güzel, Günler Diliyorum.

Ben 2 senedir engellilik raporumu yeniliyorum ve devamlı rapor vermiyorlar ama durumumun da düzelme ihtimalinin olmadığını da biliyorum ve raporumu her yıl yeniliyorlar seneden seneye rapor yenileme veriyorlar. "buraya kadar bir sıkıntım yok" fakat merak ettiğim bir konu var 1. derece engelli olarak benim sigorta pirimlerim doldu 4080 gün istiyor ve 18 yıl istiyor benim 18 yılım doldu ve 4850 gün pirimim var emekli olsam ve aynı işyerimde çalışmaya devam edebiliyormuyum. şu konuda da bilgim var iş yerim beni kabul ediyor girdi çıktı yapabiliyoruz bir sıkıntı yok. bu sebeble benim raporum sürekli olmasa da genede ben emekliye ayrılıp çalışabiliyormuyum. bu konuda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum herkeze hayatta başarılar diliyorum.

Evet çalışabilirsin sıkıntı yok onda ama rapor yenileme tarihin geldiğinde maaşın kesilir ve yeniledikden sonra kesilmiş olan süreyi toplu alırsın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sseugll

vergi indirim hakkının sürekli mi yoksa süreli mi olacağı önemli. Süreli rapora rağmen sürekli vergi indirim hakkı da tanınabilir. Şans...

Süreli dolsa sürekli de olsa emekli olup çalışmaya devam edebilirsiniz.

OturanBoğa

Bilgi için çok teşekkür ederim sağolun

Üst Alt