Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporla emekli olmuştum, raporum 3 ay sonra sona eriyor!?

Nihalyıldırım

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben 3 yıl süreli %💯raporla emekli oldum bitmesine yaklaşık 3 ay kaldı şimdi nasıl bir yol izleyeceğim Bilgi alabilirmiyim sizlerden 💐

Vergi indiriminden oldum bu Arada emekli

Tekrar sgk dan sevk yazısı alacaksınız. Ve heyet işlemlerini tekrarlayacaksınız. Geç kalmayın. Bir an önce daha önce bağlı olduğunuz hastaneden sevki alıp sağlık kurulu randevusu alınız

iyi günler

Nihalyıldırım
3 kalasıya yazı gelir size. Bende aynı süreçten geçtim. 3 ay önce yazı geldi %49 rapor aldım sgk kabul etmedi beni tekrar başka hastaneye sevk etti orasıda olmadı en son hakem hastaneye gönderdi 9 aydır maaş alamıyorum. En son hakem hastane raporu işi bitirdi.

ikarabay kontrol muyanesinde yüzde 40 üzeri rapor aldınız mı?Neden kabul etmeyip süreç hakem hastaneye kadar vardı?Bende sürecimi hakem hastane rapouyla tamamlayabildim.Bende yaklaşık 7 ay uğraştım.

Nihalyıldırım

Geç kalamadan hemen sgk'ya gidip hastaneye sevk alın.

Bu arada rapor süreli de olsa sgk emekliliği sürekli (yani kontrolsüz) onaylamış olabilir. Siz "kontrolüm var" derken sgk size bu bildirimde bulunduğunu mu kastediyorsunuz yoksa süreli raporunuza istinaden mi söylüyorsunuz?

Teşekkür ediyorum💐
Merhabalar geçtiğimiz hafta SGK’dan sevk alarak hastaneye gittim 27.de tekrar kurula gireceğim SGK kontrolsüz onaylamış olsaydı beni sevk etmezdi sanırım değil mi keşke öyle bir durum olsa gerçekten çok sıkıntılı bir süreç rabbim herkese yardım etsin

Bu arada teşekkür ederim @OturanBoğa bana yazı gelmedi ben gittim SGK’ya sağlık raporumda vergi indirimin bitiyor sevk alabilirmiyim dedim onlarda verdi 😀 Bu arada kalp yetmezliği ef 45 kalp pili rapor oranım sizce kaç olur

Poliklinik kısmında EKG Sinus aritmi EKO ef 45 ICD Sonuç kısmında KL-3 KY+ ICD yazıyor @ OturanBoğa rapor oranım böyle kaç çıkar merak ediyorum soramadım doktoruma 🙈

Çok geçmişler olsun dilerim tez zamanda sonuçlanır 💐 @ikarabay

Nihalyıldırım

"sağlık raporumda vergi indirimin bitiyor sevk alabilir miyim" derseniz sevk ederler. Bence sgk'ya yeniden gidin ve "kontrol muayenem var mı?" deyin

Aynen sizin belirttiğiniz gibi yaptım bu hafta heyete girip bekleyeceğim yine hayırlısı olsun inşaallah ef değerim yükselmiş 100 💯 den düşeceğim Poliklinik kısmında EKG Sinus aritmi EKO ef 45 ICD Sonuç kısmında KL-3 KY+ ICD yazıyor OturanBoğa rapor oranım böyle kaç çıkar merak ediyorum soramadım doktoruma 🙈

Teşekkür ederim..Ef değerim 20 idi şuna 40 a yükselmiş o sebepten diye düşünüyorum.

Nihalyıldırım, ''Ef 20 değerinde bir yanlışlık olabilir mi?.''
40'ın altında olan EF değerleri oldukça tehlikeli diye bilinir.

Üst Alt