Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporla emeklilik ya da vergi indiriminde eksik evrakları tamamlamak!?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]2019 Aralık da aldıgım 1 yıl süreli vergi indirimim var. 2019 mayıs ayında sürekli raporum la tekrar vergi indirimi basvurusu yaptım. Ama eksik evrak nedeniyle geri dondu.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Eksik evrak ile uğraşırsam bu is bir 67 ay sürecek. Ben şu an 1 yıllık devam eden verdi indirimi ile emeklilik basvurusu yapsam sonrasında kontrol muayenesine girsem doğru olur mu. Yanlış bir yol mu olur.[/FONT]

1 yıl süreli vergi indirimi ile emekli olmak

Mahirchayan mrb:
Size tafsiyem eksik evrakları tamamlayıp Sūrekli rapor ile emekli olmak sūreli vergi indirimi ile çok stres ve her yıl kontrol yaşarsınız ve diğer dosyanızda açık görūnūr
Karar sizin mantıklı olan sūrekli vergi indirimi ile emekli olamak daha mantıklı olandır.

Mahirchayan

Çok mecbursanız ve kontrolde yeterli orana sahip rapor alacağınızdan eminseniz, şimden emekliliğe başvurun tabii. Ama kontrolde oran düşerse, işten çıkmak ve sonra yeniden iş bulmak çok can sıkıcı olur

OturanBoğa
Bülent bey ben su an çalışmıyorum zaten. Eksik evraktan 6 aydan daha fazla bekleyeceğim kesin. En azından maaşım birikmiş olarak yatar. Şu anki sürekli vergi indirimi başvurum sonuçlanmadan, eski 1 yıllık vergi indirimim ile emekli olabiliyorsam bu bilgi yeterli bana. Çok teşekkür ederim.

Üst Alt