Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporla Evde Bakım alanlar, rapor gününüz dolmadan başvurunuzu yenileyin.

sansarak_i.bulut16

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
sevgili engelliler biz üyeleri arkadaşlarım bu sıralar sosyal hizmetlerden alınan evde bakım paraları bazı arkadaşların kesildi nedenini araştırdık ve öğrendik ki bu iş için yapılan başvuru sırasında verilen özürlü raporları süreli olanların süreleri dolmuş.raporların yenilenmesi gerekiyormuş.raporları süreli olanların daha sonra zorluk yaşamaması için bu işi bir an önce üzerine düşüp halletmeleri kendi menfaatleri icabıdır.BÜTÜN ARKADAŞLARA DUYURULUR
SAYGILAR

özurlu raporu suresi ni nasılogrene biliriz geçecimi yoksa sureklimi diye

Elinizde oraya verdiğiniz raporun aslı yada aslıgibir onaylı bir yedeği yok mu raporda yazıyor.

benim engelim %40 elimde aslı yok rapoeun ama dikkat etmedim zaten 3 ayda bir maaş alıyorum

Siz 2022'den bahsediyorsunuz. Evde Bakım aylığıyle birbirinden farklı.

sosyal hizmetlere verdiğiniz özürlü raporlarınızın sol alt köşesinde süreleri ile ilgili bilgi mevcuttur.bakıp sürelerini öğrendikten sonra geçici süreli ise yenisini yaptırıp sosyal hizmetlere veriniz ve daha sonra oluşacak mağduriyetlerden kurtulun

merhaba benim raporumda
Ağır özürlü: Evet
Süreklidir: Evet
Rapor Geçerlilik süresi:
rapar geçerlilik süresi boş bıralılmış ne yapmam gerekir teşekkürler

merhabalar arkadaşlar.rapor süresi dolmadan derken ne kadar önce vermek gerekiyor yeni raporu 2 ay 3 ay nekadar erken süresi varmı bunun yoksa dolacağı aydan bi önceki aymı .bunu bilirsek o na göre rapor çıkartırmak gerekli .zaten çok zor rapor işleri.

Üst Alt