Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporla işe giren engelli, süre sonunda bu hakkını kaybeder mi?

panjabi1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben coşkun

bülent bey ben böbrek nakilliyim şubat 26/ 2008 de nakil oldum, sonra da heyet raporu aldım %52 verdiler. ama yalnız rapor 2 senelik. şu anda rapor günü tam 2 sene oldu. engelli kadrosunda çaılışıyorum. 6 ay önce işe girdim yani sene dolmadan önce.
2000 / şubat ayı ssk girişim var pek yatırılmamış bizde takip etmedik. toplamda 625 gün var. buna göre 2 senelik rapor dolmuş olduğuna göre engelli hakkı bitmiş oluyor mu
bir de bu şartlara göre ben erken emklilik şansım nedir ve ne zaman emkli olabilrim

şimdiden teşekkürler...

Hayır hayır, sakat statüsünde girdiğiniz işinize bir zarar geleceğini sanmam. Yalnız, bence İş-Kur'a başvurun ve yeniden rapor almak için hastaneye sevk alın.

Emeklilik için vergi indirim hakkı elde etmiş olmanız gerek. Bu hakkı elde ettiniz mi? Emekliliğe dair sorularınızı Emeklilik forumuna yazarsanız daha güzel olur

Üst Alt