Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporla toplu ulaşım engelli kartı için ne yapmalıyım?

yukselx

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
selam arkadaslar 1 yıl surelı raparla vergı ındırımınden emeklı oldum bırbucuk senedıd
r emeklı maası alıyom fakat almıs oldugum engellı kartımda suresız yazmıyor toplu ulasım araclarını kullanamıyom ne yapmam gerek otobus kartının suresı bıttı tekrardan rapor getırmemı soyledı ordakı memur arkadas nasıl bır yol ızlemem gerk

engelli kartı

selam arkadaslar 1 yıl surelı raparla vergı ındırımınden emeklı oldum bırbucuk senedıd
r emeklı maası alıyom fakat almıs oldugum engellı kartımda suresız yazmıyor toplu ulasım araclarını kullanamıyom ne yapmam gerek otobus kartının suresı bıttı tekrardan rapor getırmemı soyledı ordakı memur arkadas nasıl bır yol ızlemem gerk

emeklılıkte engellı kartı

selam raporum 02,\06\2016 da raporumu aldım bir yıl surelı suan raporum suresı doldugundan toplu ulasımından yaralanamıyorum vergı ındırımınden emeklı oldum hala maas almaya devam edıyorum tekrarda rapor mu cıkarmam gerek engellı kartı almıstım suresız yazmıyor gecerlılık tarıhı yazıyor02\06\2017 ye kadar yaralandım bundan tekrar nasıl bır yol ızlemem gerek

Üst Alt