Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporla vergi indirimine başvurdum. Sonuç ne olur?

murat1453

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
selam arkadaslar gecen sene aralık 2012 de rapor aldım sol gozum hıc gormuyor protez. .sag gozumdende katrak amelıyatı oldum yakını goremıyorum uzaksa astıgmat mar raporumda konulan teshıs f38 duygu durum(duggularının)
bozuklukları.dıger h53 gorme bozuklukları f34 den %40 verdıler h53 dende%20 verdıler hastane kendı ıcınde oranı dusurup rapora R verdıler rapor sureklı degıl rapor 1 yıl gecerlı gecen hafta ankaraya yolladım raporumu vergı ındırımı ıcın .bu raporla vergı ındırımı alabılırmıyım cevaplar ıcın sımdıden tesekkur ederım .

Süre kısıtlaması olduğunda Ankara Maliye de buna uyup sakatlık indirim hakkını süreli veriyor. Ama bu bir kural değil! İstisna da olsa süreli rapor ile Sürekli sakatlık indirimi alan arkadaşlarımız da var

sayın oturan boga bu raporda verılen oranlar normaldır dımı bır sıkıntı olurmu dıye korkuyorum bu ıkıncı raporum ankaraya gıden .ınsallah vergı ındırımı alabılırım eyer alırsam hemen emeklı olabılıyorum 1989 ılk ıse baslama tarıhım toplamda 6520 gunum var . f34 de tedavıyle kısmen duzelebılır yazmıslar neden acaba bır sorun cıkarta bılırmı sımdıden tesekkur ederım

Üst Alt