Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporlarda süre bitimine 6 ay kala yeni rapor başvurusu yapılabiliyor

nozkan72

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Süreli Raporlarda raporun süresinin bitmesine 6 ay kala yeni rapor için müracaat ederek kurula girilebiliyor..

nozkan72

Kurum sevkini mi kastediyorsunuz yoksa bireysel başvuruyu mu?

Emeklilik, vergi indirimi vb. durumda 3-6 ay kala sevk almak mümkün

Süremin dolmasına dört ay kala kuruma beni sevk etmesini istedim kabul edilmedi. Mart ayı ve pandemi başlamamıştı. Şu anda Haziran ayında emeklilik süresi dolanları gönderiyoruz, sizin Temmuz dolayısıyla Nisan da gelin dediler ki zaten pandemi başladı ve Nisan sevki kaldı Haziran'a. Üç ay kala sevk ediyorlar malesef.

nocte

Yanlış yapıyorlar. Bu konuda SOSYAL SİGORTA İŞLEMLERİ YÖNETMELİĞİ'nin ilgili maddesi (Madde 78) nettir: "Kontrol muayenesine tabi tutulması gereken sigortalılara; kontrol muayene tarihlerinden en az 3 ay önce yazı ile sevk talebinde bulunarak kontrol muayene işlemlerini yaptırmaları gerektiği bildirilir."

Bireysel Başvuruyu. Arkadaşım Sağlık raporunu yenilemek için vergi dairesinden belgeyi aldı ve müracaat edip raporunu yeniledi.
OturanBoğa

Bana 21.07.tarihinde il sağlık md.lüğünden sevk yazısı geldi hakem hastanesine,rapor yenileme için.1 ay sonrasına randevu buldum.21.08.de branşları gezdim.08.09 tarihinde heyete girdim.27.09. Tarihinde heyet raporum çıktı.%68 ve sürekli olarak hakem hastanesi onayladı.29.09 tarihinde il sağlık md.lüğüne raporum gitmiş ve işleme alınmış.Benim raporun süresi 20.11. Tarihinde doluyor.bu tarihe kadar işlenlerim bitermi acaba,yada bu rapor bitim tarihinden sonra işlemler yetişmezse maaş kesilirmi ve Ankara süreliden süresize dönen raporumu onaylarmı.Lütfen rica etsem aydınlatabilirmisiniz beni.şimdiden teşekkürler.

Gakgo
İl sağlık müdürlüğüne rapor gitmiş işleme alınmış,
Merak etmeyin hakem hastane kararını Ankara onaylar,işlemler %99 yetişir maaşınız kesilmez.

Var sayalım işlemler yetişmedi maaş durduruldu,diğer ay almadığınız maaşları toplu alırsınız...

Üst Alt