Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporlarla bir yıllık vergi indirimi olur mu?

ayprensi16

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Süreli raporlarda bir yıllık vergi indirimi olurmu? oda ankaradan süreli gelirim süresiz gelirse tekrar rapor çıkarmaya gerek varmı

ayprensi16
Süreli rapor ile başvurulan vergi indirimi de genellikle süreli olabilmekle birlikte, bazen rahatsızlıkların durumuna göre sürekli de onaylanabilmektedir.
Vergi indirimi sürekli onaylanırsa erken emeklilik için tekrar rapara gerek olmaz.

Merhabalar benim bir yıl sonraya kontrollü rapor verdiler bende vergi indirimi için göndermiştim 9 ay oldu ses yok şimdi raporun kontrol zamanı geldi ben şimdi ne yapmalıyım vergi indirimi gelmedi hastaneye kendimi baş vurmam gerekecek teşekkürler

merhaba,

sizin işe giriş tarihiniz 2008 den önce ise emekli olmak için sadece vergi indirim belgesi yeterlidir.Raporun süreli olup olmamasının bir önemi yoktur.

İLK SİGORTA GİRİŞİ 2008 den önce ise emekli olmaK İÇİN GEREKEN BELGE RAPOR DEĞİL VERGİ İNDİRİMİDİR.

RAPOR SÜRELİ BİLE OLSA VERGİ İNDİRİM BELGESİ SÜRESİZ OLABİLİR.ÖNEMLİ OLAN VERGİ İNDİRİM BELGESİ YAZISININDA ŞU TARİHE KADAR GEÇERLİDİR GİBİ BİR ŞEY YAZIP YAZMADIĞI ÖNEMLİ.
ayprensi16

Vergi indirimi cevabı yeni geldi 2yıllık kontrollü ama benim raporum un süresi bitti oda bir yıllık kontrolluydu benim şimdi ne yapmam gerek lütfen yardım

Sureli vergi indirimi

Arkadaşlar ben bir yıl kontrollü vergi indirimi ile bir yıllık engelli raporu ile emekli oldum sonra SGK beni tekrar kontrole gönderdi ona da gittim bir yıl sonra tekrar gönderdi ona da gittim bu arada hic maliye ,gîtmedim vergi indirimi için benim her sene vergi dairesinden vergi indirimi için gitmem lazim mıydı teşekkür ederim

Üst Alt