Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporu yenilemek için başvurdum oranım düştü!?

brkirir44

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
Merhabalar eşim aort anevrizmasi sonucu açık kalp ameliyatı olmuştu %44 süreli rapor verildi bu yıl yenilemek için başvurdu kardiyoloji %28 endokrinoloji %10 vermiş totalde %35 oldu ve yararlandığı engelli aylığı kesildi. Aynı zamanda Hipertansiyon hastası. Rapora itiraz etmek için başvurduk haftaya tekrardan heyete girecek yanlış yaptığımiz bir şey mi var düşmesi normal mi yardımcı olabilir misiniz?

Kalp ameliyatı olmuş, iyi olmuş durumu demekki düşük vermiş, zaten bile isteye düşürüyorlar,

Merhaba ben de 32 oran verildi. Ben de raporu yenilemek istiyorum. Nasıl yapabiliriz bilgi verirseniz sevinirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

artı kimse engelli değil herkes maşallah şifa bulmuş bu memleketin havası suyu biz engellilere yarıyor...hepimiz turp gibiyiz.

Özellikle son zamanlardaki bu gibi oran düşürülmeleri nedeniyle çok sayıda engelli vatandaş mağdur oldu. Bence bunun ana sebebi de sahte engelli raporu alanlar, bu gibi sahtekar insanların yüzünden devlet gerçek engellilerde oranları mümkün olduğunca düşürme yoluna gitti hemen hen tüm hastalıklarda.

Üst Alt