Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporu yenilerken yeniden tetkik istenir mi?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Süreli raporda yeni tetkik istenir mi bilen var mi ilaç raporlarim var ilaclari kullanmaya devam ediyorum

yusufyüreklim
Kardeşim süreli raporlarin yenilenmesinde ve biten ilaç raporlarının yenilenmesinde mutlaka yeni tetkik ve muayeneler yapılır.

İstenir her yeni rapor çıkarmada farketmez süreli sürekli

Kan tahlili mr röntgen falan

Simdi ben aritmiden oran aldım yanliz su var orda 30 saniye icinde tapilan ekg de aritmi cikmiyor gecen sene Holter de cikmisti bu durumda ne olacak yine holter takilmasini mi isteyecek istemezse ekg de birsey cikmadi mi oran vermeyecek mi bana

O holter sonucunu yanında götür gidince doktora onu göster raporu yenilecem de doktora

Yüksek tansiyonun varsa belirt

İlaç içiyosan

Holter sonucumu yanima alacagim yüksek tansiyon ilacı kullanmiyorum sadece dideral kullaniyirum çarpıntı icin

Onuda al ne hastalık varsa söleyin diğer bölümlerdede

InsAllah raporu cikarabilirim yoksa yine ortada kaldim demektir ne sakat ne saglam ����

İşlh ben çok çektim:)

Valla ben 2005 yilindan beri uğraşıyorum gecen sene cikarabildim onu da zar zor verdiler süreli geldi bide

Rapoe yenileme

Raporumu yeniledim heyete %65 olarak girdi %32 göz %10 aritmi %10 psikiyatri %13 kas ve iskelet sistemi verdi sizce rapor yine süreli mi cikar gecen sene kas ve iskelet yoktu diğerleri vardi

Pskiyatri var süreli çıkabilir

flora19...flora hanım beyin kanaması erken emeklilik için vergi indirimleri sizce sürelimi olur genelde süresizmi??...teşekkürler.

Üst Alt