Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporu yenileyemediğimiz için araç alamıyoruz!?

yvzg

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar iyi günler bir sorum olucak. şimdi durum şöyle babam yüzde 92 engelli diyaliz hastası lakin rapor sürekli değil her sene yeniliyoruz. engelli raporunun süresi 2 ay önce bitti.ardından 1 hafta önce yenilemek için heyete gittiğimizde raporun süresinin pandemiden dolayı otomatik olarak uzadığını belirttiler heyete almadılar. bugünde araç için bayiye başvurduğumuzda raporun süresi bittiği için araç alımından faydalanamayacağımızı belirttiler. bu raporla her haktan faydalanabilirken otomatik olarak yenilendiği halde ötv hakkından faydalanamaması saçma bir durum değilmi. bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı aramızda. yardımcı olursanız çok iyi olur bir çözüm bulamadım ben.

rapor süreli ise son 6 ay kala aracını alman lazımdı 6 aydan az olanların raporlarını kabul etmiyorlar. pandemi dönemi heyetler çalışmıyordu doğru ama şuan normale döndü raporunu alırken ötv indirimli araç için başvuruyorum diye belirt.

hadi ya o kadar araştırdım aracı zar zor buldum o da olmadı. peki heyete girebilir demi arkadaşlar geçen hafta randevu vardı sağlık kuruluna. sizi heyete almıyorlar demiş. yalan söylemiştir diye düşünüyorum personel büyük ihtimal uğraşmamak için. şuan isterse girebilir demi heyete

Üst Alt