Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporu yenileyip vakfa verdim. İşlemler ne zaman sonuçlanır?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Çocuğun engellidir 2 senelik bir raporu vardı yeniledim hem 2022 maş aliyordu hemde bakıcı maaş alıyordu yenilendi 2 yere baş vuru yaptım gelip eve baktılar sonuç ne olur acaba

Yusufmuhammed
2022 için gelirlerde değişiklik olmadıysa
ebm için hemsınırı geçecek gelirde artış olmadıysa en önemlısı yeni rapordakı ağır engelı onaylı ise maaşlar devam eder
raporları süresi içinde verdıysenız ve üstte yazdıgm gibi ise durumlarınız maaşlar aynen devam eder kesılme olmaz

Bilgileriniz için Tşkler ikiside gelip eve baktılar kaymakanlikta gelenler içeri bile gitmediler ama öbürleri içeriye girdiler imza falan sonra dediki nereye dilekçe verdiysen oraya onay için bişey dedi anlamadım tam ne yapmam lazım bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Banada yardimcı olurmusunuz benim engelli raporum var 2 defa yeniledim 1 rer sene arayla şimdi 3 defa yeniliyecem sürekli olurmu artik ( hemiparezi) teşekkűrler şimdiden

Yusufmuhammed
kaymakamlıktan gelenler 2022 gelıyo.içeri bile girmemişler demekkı beyanınıza ınanmıslar bu durumda ondan bı sıkıntı çıkmaz duruyo.
diğeri yani ebm için gelenlerın dedıgı şu onayın olup olmadıgını öğrenmen için ebm için başvuru yaptıgın aile ve sos .pol .il müd .ü ya da şube md.lüğü artık adresınıze göre hangısne baglı ısenız başvuru ettıgınız o kuruma gidip öğreneceksınız

can16
buna kımse bir cevap veremez burda .isterse 3 değil 300 kere yenıleyın.buna raporu aldıgnız hastane heyetı karar verır engelınzın durumuna göre.

Arkadaşlar 2022 maaşa daha önce alıyorduk raporu yeniledik ve gereken belgeler teslim ettik eve gelip baktılar ama maaş yatmadı gittim sordum heyette dediler ne zama. Sonuçlanır bilgisi olan varmı tşkler

Ben şimdi çektim 01 09 2020 18 yaş altı 510 TL çektim bu nasıl olur peki kalam abla

Üst Alt