Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporum sona erdi. Salgın sonrası 2022 maaş raporumu nasıl yetiştireceğim?

Yunus45

Yasaklı Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İyiaksamlar Kalem abla ve@Mka sizden bi konuda yardimci olmanizi istiyorum şimdi benim raporun suresi 15 mayısta bitti gunu 1 2 aydir uzatiyorlar rapor surelerini diyelimki yarin hayat normale döndu hemen aldigimiz 2022 maaşi fesedilirmi yoksa insanlar raporunu yeniliyip SYDV bi sure verilermi misal 1 ay icinde raporu yenileyip teslim edilicek diye sydv cok tşk ederim iyiakşamlar

Hastahane rapor süresinin uzama süreleri Haziran’a kadar değilmiydi?uzatılma devammı hala?

Yunus45
size baglı olmayan bi sebeple raporu yenıleyemedınız o yüzden bişi olmaz.şu an rapor alımı açıksa hemen almaya bakın olakı yenıden süre uzatılmayabilir.gerçi raporu vaktınde veremezsenz bile en fazla maaşınız dondurulur kesilmez raporu teslım ettıgınız andan itibarende eger alamdıgnız aylık olursa onlarıda toplu olarak verırler.
not: raporu süreli olan arkadaşlar son günü beklemeyıp 1 ya da 2 ay önceden raporlarını yenılerlerse daha iyi olur rapor yetıştı yetışmedı kaygısı olmaz en azından ve böyleliklede heç bi sıkıntı olmadan almaya devam ederler.

mka ben bugun gittim hastaneye raporu yenilemek icin kurul 2ci bi emre kadar toplanmiyacakmiş o yuzden sizden yardim istemiştim cevabiniz icin cok tşk ederim iyiakşamlar

mka selam aleykum kusura bakma senide rahatsiz ediyoz ama hakkini helal et yukarda başlikta konuyu yazmiştim raporum sureli benim fakat mayista bitti suresi o gun bu gun uzattilar rapor surelerini bugun arastimdim bo konuyu 182 felan aricaniz felan demisler aradim söyledim durumu engelli raporumu yenilicem diye felan filan iste ayin 23ne gun verdiler valla allah razi olsun senden demesen bana ararştir bian once raporunu yenilemeye bak demesen ben beklicem de dicekler işte raporunun suresi dolanlar sağlik kuruluna başvursunlar durum boyle allah razi olsun senden yardimlarin icin cok tşk ederim iyi gunler

Yunus45 hangisi söyleminiz dogru hastahane ye gittim 2.emre kadar diye yazmışsınız sonra 182 yi aradım 23 ne gün aldım diyorsunuz!

kutup yıldızı valla ben bu konu hakkinda cok araştirma yaptim magdur kalcam diye uğraştim sordum soruşturdum herkes farkli bi cevap verdi bana milletin sözunle iş yaparsak maaşimiz kesilir@Mka dun gerekeni yazdi zaten şuan net bi cevap söyluyorum eger raporun bitmişse yapcagan tek sey 182 arican söylucen işte raporumun suresi bitti yenilemek istiyorum diyeceksin onlar sana bi gun veriyo hepsi bu iyi gunler

mka selam aleykum hocam şimdi bu ayin 23. de heyete başvurcam butun isler bittikten sonra burda 1 hafta ya heyet gunu veriyorlar heyette girdikten sonrada raporunu almak icin 1 hafta daha veriyorlar felan filan derken SYDV teslim ediyom yani demek istedigim şu hocam ağutus maaşini alma imkani sıfır gibişi eylulde 2 aylikmı alırım cok sağolasin allah razi olsun

Yunus45
bu ayın 23. randevu alıksın demekkı rapor yenıleme ve alma işleri açıldı.yapacagın şu 23.de gederkene eskı raporlarını ve var ise tathlil ve tetkiklerınıde götur ve ilgili drlere muayene oluırken ver hem muayene edıp hem o rapora bakıolar bazen sadece o rapora bakıolar bu işlemlerinin hızlanması için faydalı olur ben öyle yapmıstım ve yarım günde işlerim bitti.23.de muaynenen birip evragı teslım edersin heyet erken toplanırsa aynı günde alabılırsın 1 hafta sonrada alabılırsın.eve heyet gelecegı için agustosda gelırse senın maaş eylüle kalır.heyet maas alma sartlarının devam ettıgıne karar verırse durduruldugu tarıhten ıtıbaren birikenleri alırsın .burda son söz heyetın.

@-mka allah razi olsun evde 6 kişiyiz 1 kişi ssk lı 3000 tl aliyo başka bişiyimiz yok 5 yildir raporum bu duzenle devam ediyo gelir sabit valla dedigim gibi işte 23 de başvuru yapiyorum en yakin tarih bu dediler bizim burda evraklari teslim ediyon 1 hafta heyet gunu veriyorlar heyete girdikten sonrada 1 haftada raporunu gel al diyorlar şuan ödeme durumunuz devam ediyo diyo birde ben raporumu yeniledigim zaman SYDV teslim ediyom gelen giden olmuyo bana öyle işte allah razi olsun yardimci oldun iyi akşamlar

@mka kusura bakma herseyi sana danişiyoruz allah razi olsun bu son birdaha bişi sormucam😀 hocam yardim ile ilgili bi konu vardi 144 aradim isimi hallettim bide bu rapor isini sordum dedim benim rapor surem doldu ne yapmLiyim diye maaşim kesilcek felan işte şuan raporunu yenilemeye gerek yok dedi 31.07 2020 ye kadar raporlar gecerlidir dedi

Yunus45
bu son birdaha bişi sormucam
sorabılırsın sıkıntı yok yeterkı cevabını bildiğim bişi olsun:D
şuan raporunu yenilemeye gerek yok dedi 31.07 2020 ye kadar raporlar gecerlidir dedi
pekı 20 gün sonra süren bitio o zaman nolcak maaş duracak raporunu yenıleyıp teslım edene kadar maaşı alamıcan.ne güzel söylemışler keske raporun o gune yetısse heç bi işlem etmeden sadece yenı raporu teslım ederek vaktınde maaşı almaya devam edersin durdurulmadan.bence imkanın varsa raporu hemen yenıle rapor veren yakınında başka hastane varsa orayıda ara hangısı daha erkene randevu verıosa ordan al.maaşında sekteye ugramadan devam etsın.gerçi virüsten dolayı idare ederler sıkıntısız şekılde almaya devam edersın

mka aynen bende öyle soyledim bana diyo iste 2. Bi karara kadar ayni raporola devam edeceksiniz sıkıntı yok burda 2 hastane var biri karantina oldu biride normal diyelim ayin 23 de kurula gun var zaten hastaligim sabit zaten ayni dokdorlar fazla bekleme yapmiyom yaziyo ciziyo 3 dokdor rahatsizligim 2 si sürekli bi iste sıkınti pisikiyatride takiliyom tedaviyle kismen duzelen oldugu icin sürekli yapamiyorum raporumu vala durum boyle hallatcez bi şekilde valla kusura bakma kac gundur yaziyoz ciziyoz sana cok konusuyom farkindayim ama bipolarim iste hadi kactim ben

Yunus45

konuşmayı severım sıkıntı yok kaçmanada gerek yok.:D

Birde arkadaşlar bilgisi olan varsa yardimci olurmusunuz benim raporumun suresi doldu haziranda 144 felan aradim durumu iza ettim bana denilen şuan 2. bi emre kadar rapor sureleri uzatildi ben hastaneye başvurdum ayin23ne heyet gunu verdiler raporumu yenileyip SYDV teslim etmeliyim dogrumu biz işimizi garantiye alalim ne olur olmaz keserler felan maaşimizi

mka selam aleykum hastaneden bana dedikiler rapor sureleri 31 temmuza kadar gecerli bugun 144 aradim sordum 2. bi emre kadar rapor sureleri gecerlidir dediler nasil oluyo bu

Yunus45

Rapor süreleri falan uzatılmadı. Sadece, 2. Bir emre kadar tüm süresi dolan raporlar şuan için dikkate alınmıyor ve maaş ödemeleri yapılmaya devam ediliyor. Senin için değişen bir şey yok, heyete gidip bir an önce raporunu çıkartmalısın. Keza, benim raporum da 15 Ağustos'ta bitiyor fakat bugün yani bu sabah heyete gidip muayene olacağım.

ALBiNOGER ŞIMDI ben 182 den sağlik kuruluna randevu aldim ayin 23 ne sormak istedigim şu diyorum ki ayin 20 sinde maaşim rapor suresi doldugu icin donduruldu o zaman ne olcak şimdu diyorumki kurula başvurdun en az 10 gun heyet gunu veriyorlar burda heyete gir cik raporunu almak icinde gun veriyorlar maasim donduruldu diyelim 20 sunde ben yeni raporumu ağustosnun ilk haftasi teslim ettim diyelim maaşimi donduruldu gunden sonra alcam yoksa raporumu teslim ettigimden itibaren alcam tsk

Yunus45

Muhtemelen raporu verdikten sonraki ilk ay, yani Eylül ayında maaşınızı almaya başlarsınız. Ağustos ayı maaşınızı da Eylül ayında, Eylül ayı maaşıyla birlikte alırsınız diye düşünüyorum. Zamlı mı alırsınız nasıl alırsınız orasını bilemiyorum fakat, SYDV'yi arayın derim bence.

Üst Alt