Melek abla hayrlı gunler sana bi sorum olacakdı bnm bnm raporum da 2 yillik 2017 aralik 13 de son yani aralik ayinin masini aldikdan sonra raporum bitiyo 7 gun kaliyo o yedi gun parasini 2018 mart masinda alabilirmiyim onu merak ediyorum abla bide tekrarda rapor cikarmak istiyodum hastane 6 ay sonraya verdi randevuyu bu sure zarfinda bnmde mass alma olasiligim olucakmi yoksa rapor cikardikdan sonrami verirler
yine bnm asil merak ettim 2017 aralik 13 de raporum bitiyo ama 2017 aralik 5 inde maaş aldim icin aralik ayi masimi alabiliyorum kalan 7 gun param nolcak tam masmi vercekler mi 2018 mart ayinda yoksa yedi gunmu yatacak yoksa vermiceklemi ? Kb ma abla kndi capimda derdimi anlatmaya calisdm ins anlamiasindir cok tesekkur ederim cevap yazarsan sevinirim bu arada engel raporum yuzde 43 .
yine bnm asil merak ettim 2017 aralik 13 de raporum bitiyo ama 2017 aralik 5 inde maaş aldim icin aralik ayi masimi alabiliyorum kalan 7 gun param nolcak tam masmi vercekler mi 2018 mart ayinda yoksa yedi gunmu yatacak yoksa vermiceklemi ? Kb ma abla kndi capimda derdimi anlatmaya calisdm ins anlamiasindir cok tesekkur ederim cevap yazarsan sevinirim bu arada engel raporum yuzde 43 .