Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporum sona eriyor ancak hastane 6 ay sonrasına randevu veriyor.

ümit345

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Melek abla hayrlı gunler sana bi sorum olacakdı bnm bnm raporum da 2 yillik 2017 aralik 13 de son yani aralik ayinin masini aldikdan sonra raporum bitiyo 7 gun kaliyo o yedi gun parasini 2018 mart masinda alabilirmiyim onu merak ediyorum abla bide tekrarda rapor cikarmak istiyodum hastane 6 ay sonraya verdi randevuyu bu sure zarfinda bnmde mass alma olasiligim olucakmi yoksa rapor cikardikdan sonrami verirler

yine bnm asil merak ettim 2017 aralik 13 de raporum bitiyo ama 2017 aralik 5 inde maaş aldim icin aralik ayi masimi alabiliyorum kalan 7 gun param nolcak tam masmi vercekler mi 2018 mart ayinda yoksa yedi gunmu yatacak yoksa vermiceklemi ? Kb ma abla kndi capimda derdimi anlatmaya calisdm ins anlamiasindir cok tesekkur ederim cevap yazarsan sevinirim bu arada engel raporum yuzde 43 .

ümit345 raporun süreliymiş. rapor süre bitim tarihi de dediğine göre 13 aralık 2017.
bu durumda bu ay aralık dönem aylığını alacaksın ondan sonra da rapor süresi dolduğundan dolayı aylığın durdurulacak (şubat sonunda).

ablacım sen eylül'de üç aylık peşin olarak eylül dönem aylığını(eylül,ekim,kasım) aldın. bu ay da üç aylık peşin olarak aralık dönem aylığını (aralık,ocak,şubat) alacaksın:)
2022 aylıkları üçer aylık peşin ödenir çünkü:)

vicdansız hastane altı ay sonraya randevu vermiş diyorsun. bu durumda mart dönem aylığına (Mart,nisan,mayıs) raporun yetişmeyecek. hatta o hastane yuzunden haziran dönem aylığına (haziran,temmuz,agustos) bile yetişmeme durumun var.
yani hastane sana 6 ay sonraya randevu verdiyse ve raporunu 6 ay sonraya alırsan 2022 aylığını ancak ve ancak eylül'de alabilirsin.

o yüzden sana 6 ay sonraya randevu veren o hastaneye git, hastane başhekimliğinde kim varsa derdini anlatmaya çalış ve rapor için erken rapor almaya bak.

rapor süren 13 aralık'ta dolmuş. sen de yeni raporu mart'tan önce teslim etmezsen sana mart dönem aylığı verilemez.

rapor süren 13 aralık'ta doluyor. bu durumda senin 2022 aylığın şubat sonunda durdurulmuş olacak. sistemde daha erken de durduldugunu görebilirsin. yeni raporu vakfa teslim ettikten sonra da yeniden gelir testin yapılacak. muhtaçlığın devam ediyorsa (hanede kişi başına düşen aylık gelir, sınırı aşmıyorsa) aylığın durdurulduğu tarihten itibaren açılacak ve alamadığın aylıkları alacaksın.

sen bunları düşünme. öncelikle raporun peşinde düş. raporu aldıktan sonra da vakfa teslim et.beni de durumdan haberdar et. ben o zaman senin ne zaman ne kadar alacağını ayrıntılı yazarım zaten.
ama ne et ne et o raporu 6 ay sonraya almaya kalkma. hem onca ay alamadığın aylıkları ödemede vakıf yanlış yapar ve eksik ödeme yapar sana. hem de ne luzum var onca ay aylıksız durasın:(

Tesekur ederim abla cevap verdin icin raporumu yeniliyim sana yazarim . Bide bi sorum daha olucak abla sana bn 22 yasindayim aslinda engelki maasi almak istemiyorum ama maddi durumum olmadi icin aliyorum aslinda genc oldum icib calismak istiyorum devlet tarafindan engelli kadrosuna girebilirmiyim ama orto orta okul menzunuyum yani demem oki raporumu aldikdan sonra engelli maasi icin degilde devlet tarafindan engelki kadrosuna girebilirmiyim ? Napmam lazim orta okul mezunu oldum icin is verirlermi bna ?

Üst Alt