Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporumu yeniledim. Ehliyet kodlarını rapora yazdırmam gerekir mi?

Konular
16
Reaksiyonlar
0
Raporla ötv indirimli araç aldım . Raporum süreli diye 2020de raporu yeniledim fakat aparat kodları yazılmamış. Ayrıca ehliyete de işlenmesi gerekiyormuş. Pazartesi il sağlık kuruluna itiraz edeceğim. İbareler yazılmamış diye. Yeni rapor süresiz olduğu için yeniden rapor çıkartmaya gerek yokmuş. Yol doğrumudur acaba. Yanlış ise ne yapmalıyım tesekkürler.

Il sağlık kurulu raporuma kodlarımı yazmadı

2017 de aldığım engelli ehliyetimde soldan gaz tertibatı yazmıyor diye yeniden ehliyet istendi. Sağlık kuruluna girdim fakat gelen raporda kodların hiçbirisi yok. Sakatlığım değişmedi ama kodları vermediler amaç nedir ne yapmalıyım. Kodlarım 78 102 20.03 ve 25.08 di raporda gözükmüyor sadece tıbbi nedenlerle verilecek kodlar kısmında 91.1 yazıyor kısıtlama kodları kısmı boş. 2. Grup sürücü olur kısmı dolu.2. grup görme ile ilgiliymiş galiba ben ortopedi den gittim.

Ehliyet yenilemek için rapor aldım kodlarım yazılmadı ne yapmalıyım?

017 de aldığım engelli ehliyetimde soldan gaz tertibatı yazmıyor diye yeniden ehliyet istendi. Sağlık kuruluna girdim fakat gelen raporda kodların hiçbirisi yok. Sakatlığım değişmedi ama kodları vermediler amaç nedir ne yapmalıyım. Kodlarım 78 102 20.03 ve 25.08 di raporda gözükmüyor sadece tıbbi nedenlerle verilecek kodlar kısmında 91.1 yazıyor kısıtlama kodları kısmı boş. 2. Grup sürücü olur kısmı dolu.2. grup görme ile ilgiliymiş galiba ben ortopedi den gittim.
Şimdi sormak istediğim nasıl bir yol izlemeliyim. her seferinde neden bu doktorlar hep böyle zulüm ediyorlar ben onları da şikayet etmek istiyorum yeter ya .
2intlwz.jpg
[/url][/IMG]

Gördüğüm en berbat forum bu ya . öncelikle açtığım konuyu silemiyorum yeni konu açınca otomatik o konuya bağlanıyor vallahi rezalet ya

Üst Alt