Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporumu yeniledim ve kısmı bağımlı çıktı. Ne yapabilirim?

iUysaL

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
1
Merhabalar cevaplarsanız sevinirim.
Eski raporum 2 yıl süreli Ağır Engelli raporuydu. Bu ay raporu yeniledim ancak yürüyememe ve kendi ihtiyaçlarımı tek başıma görememe rağmen yeni Raporda Kısmi Bağımlı yazıyor. Bu durumda ne yapmak gerekiyor? Bilgisi olan veya daha önce başına gelen varsa, bilgi verebilirse sevinirim.
İyi geceler diliyorum.

iUysaL

il saglık müdürlüğüne itiraz hakkınız var.sizi başka bir hastaneye sevkedecekler,orada da tam bagımlı verilmezse bu kez hakem hastane talebinde bulunabilirsiniz.oranın kararı kesin oluyor.gecmiş olsun..

iUysaL
yapmanız gerekenı bedrettini adlı arkadas söyleyık.ebm alıosanz bu rapor sonucu ebm kesılır bilginiz olsun

EBM 1 Maaş İçerde Kaldı

Merhaba, EBM için rapor yeniledim ancak yarı bağımlı çıktı. Rapora itiraz ettim. Rapor çıkmadan bir ay önceki maaşı çekmemiştim, dün çekmek için ATM'ye gittim, kartınıza banka tarafından el konuldu uyarısı verip kartı yuttu. İçerdeki 1 maaşı çekemedim. Bu durumda ne yapmam gerekiyor?

iUysaL
bişi yapmamanız gerekıo.işlemler dogru.yarı bagımlı rapor ıle ebm baglanamz.
ebmde önce bakım sonra ödeme.mısal temmuzda çekılen maaş temmuz maaşı değil hazıran bakımı için ödenen maaştır.temmuzda yapılan bakım maaşıda ağustosta alınır

-mka

Yazdığımı okudunuz mu? Yoksa direk cevap mı verdiniz?

Raporla ebm alınmadığını biliyorum zaten,
Rapor 16.06 tarihli.
Çekemedigim maaş Mayıs ayına ait maaş. Üst mesajda belirtmişim zaten, rapor çıkmadan bir ay önceki maaşı çekmemiştim diye.

iUysaL
cevabım ilk mesajınız içindi.mayısta maaş çekmeyıp hazıranda başvuru ettıysenız sizin mayıs maaşını hazıranda çekmenız gerekıyor.kuruma gidip sorun.maaş arada kaynamasın.
not:sizin raporun normal bitim tarıhı ne zamandı.pandemı dıye uzatma edılmeden öncesı sonrası mı?

iUysaL
yanlış hatırlamıyorsam rapor yenıleme süresi pandemı dıye mayısa kadar uzatılmıstı sonradan birdaha uzatıldı.siz mayısta biten ilk süre içinde yenıleme etmedıgnız için zamanında yenileme olmadıgı için kesılmış.sonrasıdada zaten rapor şartı tutmayınca vermemişler.ama yınede sebep ne dıye bizzat kuruma sorun cevaba göre hareket edersınız.

Üst Alt