Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporumun aslını, raporu aldığım il dışında başka bir ilden alabilir miyim?

bykadir

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,
Ben daha önce özürlü raporu aldım.Sürekli rapor değil.Bu raporu vergi indirimi için verdim.Şu an defterdatlıkta.Çalıştığım işten ayrıldım.Raporun aslını defterdarlıktan istedim vermediler.Anca aslının aynıdır imzalı nüshasını verdiler.Bundan bir kaç tane verin dedim onu vermediler.Ben bunu bunu dilekçe ile hastahaneden istesem verirlermi acaba.Birde herhangi bir devlet hast. istesem o raporu verirler mi? Mesela ben raporu bilecik devl.hast. almıştım ve oradan taşınıp konyaya yerleştim.Acaba konya devl. hast.dilekçeyle baş vursam o raporu bana ekleme yaparak ve birkaç nüsha olarak isetirler mi?Ya da bilecik devlet hast. postayla baş vursam bana raporu yollama ihtimali var mı?Yoksa bileciğe mi gitmem gerekiyor.Tekrar rapor almakla uğraşmak istiyorum.Süresinin bitmesinede çok var.Birde eğer istene biliyorsa konyada hangi hastahaneye ve hangi birime dilekçeyle müracat etmek lazım.Yardımcı olursanız sevinirim.

raporu aldığınız hastahaneden aslı gıbıdır kaşelı onaylı alabılırsınız ama bu posta yolu ile olurmu bılemıyorum doğrusu...
elinizde aslı gıbıdır kaşesli raporu noterden tastıklettirip çoğaltabilirsiniz sanırım...

Bence noter aslını ister.Elimdeki aslının aynıdıra bir daha aslının aynıdır vurulmuyor herhalde.İşte bulunduğum yerdeki hastahaneden isteyince olsa keşke daha iyi olacak.

Vermezler..

Raporlar malesef hala otomasyon uzerinden belli 1 sistem tarafindan denetlenemiyor.

Yani ; Sizin raporunuzun gercek oldugunu Konya'daki hastahane bilemez.

Dolayisi ile size raporun "aynisidir" seklinde kendi duzenleyerek rapor veremez.

Ya raporu aldiginiz Bilecik Hastahanesine muracaat etip "asli gibidir" raporu alacaksiniz ve-ya Konya'da hastaneden yeni rapor cikarcaksiniz.

sesene;

Şimdi benim raporun "aslının aynıdır" vurulu elimde.Onla konyaya müracat etsem olmaz mı?Birde benim raporun süresi bitmeden yeni rapor verirler mi?

OLmaz. Arkadaşların dediği gibi, rapor ancak alındığı hastaneden şahsen başvurularak talep edilebilir

Teşekkürler arkadaşlar.O zaman lazım olduğunda baştan rapor alıncak.

Üst Alt