Merhaba,
Bundan iki yıl önce, uyku apnesi (hafif), diyabet ve hipertansiyon rahatsızlıklarım nedeniyle engellilik raporu aldım..
Bu rakamlar nöroloji için %35 ve dahiliye için %35'ti..
Toplamda Yüzde 57 oranıyla emekli oldum..
Sürekli yazıyordu ancak 2 yıl kontrol verildi..
Geçtiğimiz ay hastaneye yeniletmek için gittiğimde, Uyku apnesi hastalığımın Yüzde 35 olan oranının yüzde 5'e düştüğünü gördüm..
yani Nöroloji'den yüzde 5 ve Dahiliyeden de yüzde 28'lik oranla; toplamda %32 engelli raporu aldım ve yüzde 40'ın altında kaldığım için bu durumda artık maaş alamayacağım ve emekliliğim de kesintiye uğramış oldu..
Sizce;
Ne yapmalıyım, ne önerirsiniz?
İl Sağlık Müdürlüğüne itiraz edebileceğim söylendi ama önce sizlerin görüşlerini almak istiyorum..
Yüzde 35'le beni emekli eden sistem yüzde 5'le sistem dışı bıraktı..
Bu durumda olan kişilere ne önerirsiniz..
Teşekkür ederim,
Bundan iki yıl önce, uyku apnesi (hafif), diyabet ve hipertansiyon rahatsızlıklarım nedeniyle engellilik raporu aldım..
Bu rakamlar nöroloji için %35 ve dahiliye için %35'ti..
Toplamda Yüzde 57 oranıyla emekli oldum..
Sürekli yazıyordu ancak 2 yıl kontrol verildi..
Geçtiğimiz ay hastaneye yeniletmek için gittiğimde, Uyku apnesi hastalığımın Yüzde 35 olan oranının yüzde 5'e düştüğünü gördüm..
yani Nöroloji'den yüzde 5 ve Dahiliyeden de yüzde 28'lik oranla; toplamda %32 engelli raporu aldım ve yüzde 40'ın altında kaldığım için bu durumda artık maaş alamayacağım ve emekliliğim de kesintiye uğramış oldu..
Sizce;
Ne yapmalıyım, ne önerirsiniz?
İl Sağlık Müdürlüğüne itiraz edebileceğim söylendi ama önce sizlerin görüşlerini almak istiyorum..
Yüzde 35'le beni emekli eden sistem yüzde 5'le sistem dışı bıraktı..
Bu durumda olan kişilere ne önerirsiniz..
Teşekkür ederim,