Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporun ne zaman süresiz olur?

bankacıesref

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben raporumu 27.09.2017 tarihinde psikiyatri tedaviyle işlevselliği düzelmeyen %50 tip2 şeker hastalığı %20 ne oran %60 olarak 2 süreli aldım vergi dairesine göndereli 1 ay oldu kafama takılan şu bu raporumu kaç kez yenilersem süresiz olur yardımcı olursanız sevinirim.

bankacıesref

en fazla 2. kontroldede aynı oran çıkarsa muhtemelen süresize çevrilir. bazen ilk kontrolde bile raporlar süresize çevrilebiliyor.

ozgurmeric74 merhaba,

2014 ilk raporumu aldım yüzde 49 vergi indirimimde süre yok . yalnız raporumda tarih yazılmamış piskoloji olduğu için süre yazılmalıymış hata yapılmış şirket doktoru söyledi.
şimdi raporumu yenileteceğim. tekrar yüzde 40 üstü alırsam rapora süre koyarlar mı ?
sizin dediğinize göre tekrar aynı oran çıkarsa süresize çevrilir .

Çok teşekkür ederim özgür bey sağolun emekliye ayrılacağım kafamı meşgul eden soru buydu.

özcanbjkli
vergi indiriminiz süresiz, raporunuz süreli doğrumu anladım?
sizinde dediğiniz gibi raporun süreli olması psikiyatri oranından kaynaklanmış.
evet tekrar aynı oranları aldığınız taktirde süresiz verebilirler. ama bu psikiyatri doktorunun rahatsızlığınızla alakalı yorumunada bağlı biraz.
muhtemelen heyet toplantısında heyet başkanı psikiyatri doktorunun görüşlerini alacaktır.

ozgurmeric74 vergi indiriminiz süresiz, raporunuz süreli doğrumu anladım? evet doğru.
teşekkürler bilgi için.

Merhaba bit şey soracağım. Rapordaki psikiyatriden alınan tanı illa süreli mi olmak zorunda? Doktorun kanaati ile ilk verilişte süresiz de olamaz mı yani?

Arkadasim ben 62 yasindayim ve sekerim var parkinsonum var kalbimde kroner arter hastaligi var beyin damarlarimda tikaniklik var ve sayamadigim daha bir cok hastaligim var yani ben asla iyilesmeyecegim yuzde 90 engelli rapor aliyorum ve adanada askim tüfekci hastanesi bana 3 yildir sadece bir yillik rapor veriyor ve her yil rapor yeniletmek icin butun testlere tabi tutuluyorum bir engelliye yapilacak en buyuk zulümü yasiyorum

Benim gibi nicesi böyle heryil rapora geliyor. Öyle saniyorum ki hastaneler ne kadar cok rapor cikarirsa o kadar para aliyor devletten bu yüzden en iyisi hastanede bir dayin yoksa arastirma hastanesine raporunu yenilet ancak arastirma hastaneleri sürekli rapor veriyor diger devlet hastaneleri isi maddiyata dökmüs.

Üst Alt