Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporun yenilenmesinde sorun yaşanır mı?

profesor1

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba, %68 ile süreli (2 yıllık) engelli raporu aldım. Aklıma takılan süreli rapor alanlardan hiç yenileyen oldu mu ? hastalıklarda değişen bir durum yok ise aynı yüzdeyi alabildiler mi ?

Bunu kimse bilemez şimdiki raporlar genellikle süreli.

profesor
3 4 kez aldım hepsinde de değişti oranlar bir dr verdiğini bir dr vermiyor ama benim ilave rahatsızlıklarım olduğu için hep artarak aldım

Sana bir tavsiye bunu 2 yıl sonra düşün. Şimdiden kafanı bununla meşgul etme!

doğru diyorsun aslında teşekkürler

merhaba, daha aldığınız bir puanı başka bir hekim vermediğinde itiraz hakkınız oluyor mu ?

2021 ocak ayında 1 yıl süreli takipli rapor almıştım. 2022 ocak ayında rapor süresiz oldu

Süreli rapor yenilemesi

Merhaba,
Süreli raporlar yenilenirken istediğimiz hastaneden rapor alabiliyor muyuz yoksa sgk mı istediği hastaneye yönlendiriyor bilgisi olan var mı ?

teşekkür ederim abi o zaman onlar hastaneyi belirliyor

profesor

Evet ama sen "şu nedenle şu hastaneyi tercih ediyorum" dersen, memur bunu yapabilir.

Arkadaşlar tercih sonuçlarıyla

Arkadaşlar tercih sonuçlarıyla alakalı bilgisi olan varmi

sağlık raporu

merhaba sağlık raporları yenilenirken dr lar düşük puan veriyorlarmış doğru mu bilgisi olan var mı?

Burada arkadaşların dert yandıkları konulardan birisi de budur.

Üst Alt