Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli Sağlık Raporları 31.12.2023'e kadar uzatıldı!

iUysaL

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
1
16.06.2023 Sağlık Bakanlığı'nın 81 ile Gönderdiği Yazı (Kaynak: Sağlık Bakanlığı)

Bu karar 01.01.2020'den sonra yenilenen süreli raporları da kapsıyor mu?

Bu doğru mu raporumu 2021 de aldım atama için yenileme gerek kalmıyor mu öyleyse

Rapor süreleri uzatıldı mı? [Haziran 2023]

Rapor süreleri yıl sonuna kadar uzatıldı.

Arkadaşlar konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan varsa lütfen aydınlatsın. Sorum şu: 30 haziranda bitecek olmasına karşılık engelli maaşım durdurulmuştu. Fakat rapor süresi uzatıldığı için yıl sonuna kadar tekrar açılır mı maaşım. Lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsun..

Benimde maaş kesildi. sanırım düzeltme yaparlar. rapor Rapordur ve uzatırlar

Bende öyle düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu oluruz

Bakanlık, insanlar işlerini rahatlıkla halletsin diye süresini uzatıyor. Ama bizim insanımız, hala işi gevşekliğe vuruyor. Yıl olmuş 2023 ama hala 2020'den sonra süresi bitip, yenilenmemiş raporlar var. Ve Bakanlık bu süreyi uzatmasına rağmen, kimse tenezzül edip, yenilemeye gitmiyor. Aslında bu rahatlığı vermemesi gerekiyor. Ne yani raporun süresi uzadı diye son güne kadar oturacak mısınız yerinizde? Son maddede bile diyor, son güne kadar mutlaka raporlarınızı yenileyin ki sonrasındaki tarihlerde yoğunluk yaşanmasın.

Benim sürekli ibareli raporum olmadığı için tayin talebim reddedilmişti.. Sanırım şimdi onaylayacaklar

Nasıl olacak şimdi? Süresi bittiği için kesildi gözüküyor e-devlette engelli maaşım. Uzatılacak mı şimdi?

Sağlık bakanlığının sitesine girdim fakat böyle bir haber göremedim :/ ben mi yanlış yere bakıyorum acaba onu da bilemiyorum :/ gerçi benim ilaç raporu da bu durumu kapsar diye düşünerek baktım biraz çünkü pazartesi sürekli kullanmak zorunda olduğum bir ilacın raporunu yenileyebilmek için sabahın köründe yollara düşmem gerekecek...

30hazirana istinaden durdurulan engelli maaşımız, yeni uzatmayls birlikte tekrar açılırmı. Bilgisi olan var mı rica etsem.

Bez raporu içinde geçerli mi bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi?

bende süreli rapor ile alınan araçların mtv ödemelerini merak ediyorum. süre uzatılınca mtv cıkmıyor ama sonradan cezalı falan alırlarmı acaba geriye dönük..

hasta alt bezi ödemesi raporu hakkında

edevletten baktım bez raporum bu ayın sonunda bitiyor ödenek kesiirmi arkadaşlar ne yapmalıyım bu konuda ?

merhaba iki yıllık rapor verildi ekimde dolacak ve bu raporla engelli erken emeklilik olmuştu. şimdi rapor yenilenmesi için sgk bana hastaneyi de haber verecekti maaş kesilmesin diye .bu süreç bu şekilde işleyecek değil mi zaten ha ekim ha aralık diye düşünüyorum.ekim için bana sgk ne zaman bildirim yapar?

Bez raporu hakkında kimse bi şey bilmiyor sanırım kaç defa yazdım kimse cevap vermedi

Benim de kesilmişti e-devlet üzerinden kontrol ettim aktif ancak süreli raporları olanların maaşları bayram dolayısıyla Ağustos'ta yansıyacak deniyor şimdi de. Peki bu işten daha ne anladık?

Son düzenleme:
E devletten kontrol ettiğimde bez raporu da sonda raporu da uzamış görünüyor. İkisinin de başlangıç tarihi 2020,yeni değil ama bu yılın sonuna uzatmışlar.

Bez raporları için raporunuzu yenileyin.Bunun için sormaya gerek yok. garantiye alın.

Kingkong
Garanti altına alın raporu yenileyin...

Üst Alt