Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli sağlık raporumu hiç kullanmadım. Yenisini ne zaman çıkartabilirim?

huvementa

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
2021 yılı kasım ayında süresi dolacak olan raporum var bu raporu kendi isteğim ile üniversite hastanesinden aldım.ssk lı olarak çalışıyorum,1996 sigorta başlangıcım.raporu üniversite hastanesinden almama rağmen başka bir kuruma raporumu kaydettirmedim.acaba yeniden hastaneden rapor çıkartmak için 2021 yılı kasım ayından 4-5 ay öncesinden başvurumu yapmalıyım yoksa raporumu herhangi biryerde devreye aldırmadığım için 2021 yılı başında başvurumu tazeleyebilirmiyim?

huvementa

RAPOR TARİHİN NEDİR?

2 yıl süreli olan Rapor tarihin tam olarak nedir? NE ZAMAN YENİLEMEYİ DÜŞÜNÜYORSUN.

Bu konu hakkında bilgisi olan vardır mutlaka arkadaşlar vardır.

Bu arada raporunuz e-devlet te kayıtlımı?

2019 kasım başlangıç.2021 kasım bitiş 2 yıl süreli.dediğim gibi üniversite hastanesinden kendi başvurum ile aldığım rapor hiç bir yerde ayrıca kayıt ettirmedim.ne iş yerime nede bağlı bulunduğum vergi dairesine.yalnız raporum e-nabız da görünüyor.hiç bir kuruma raporumu beyan etmediğim için yeniden rapor almak için 2021 yıl başında müracaat edebilecekmiyim acaba.

Bitmesine 6 ay kala yenileyebiliyoruz yani aynı hastane olması şartmı? Birde hastaneye raporu yeniletmeye gittiğimiz zaman ne diyeceğiz sağlık kuruluna?

ÇünKÜ RAPORUN SÜRESİ DAHA BİTMEMİŞ OLUYOR HASTANEDEKİ GÖREVLİLER GENEL OLARAK 6 AY ÖCESİ HAKKINDA BİLGİLERİ VARMI ACABA?

Ne yazık ki Bülent Bey'in bildiği kadar biliyorum.

Saygılar.

OturanBoğa

"SAĞLIK KURULU ENGELLİ RAPORU" nun 2 yıllık sürenin bitmesine 6 aydan az zaman kalmalı doğrumu? (RAPORU YENİLEMEK İÇİN ŞART)

eyt ile emekli olduktan sonra ötv için rapor

eyt ile yıl sonunda emekli olduktan sonra %90 ve üzeri rapor alarak ötv den faydalanıp araç alımı yapabilirmiyiz acaba?

sürekli rapor oranları değiştiğinden şu anda %90 üzeri birçok hastalıktan rapor alabiliyorum ama 2 yıl süreli rapor olduğundan vergi indiriminden faydalanıp emekli olabiliyorum ama emekliliği riske atmamak için engelli vergi indirimi ile emekli olmadım.
hastalıklarım: Şeker,Tansiyon,Cildiye,Onkoloi,Üroloji,Uyku Apnesi,Bel-boyun fıtığı,beyinde bulunan stendler.

Üst Alt