Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli (sahte) raporlar iptal edilsin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aspirin21

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Beyler millet harıl harıl rapor alıyor bu işin özürlüsü özürsüzü kalmadı kpss sınavı oldu.

süreli raporlar= sahte rapor

süreli rapor ne demek geçici hastalık o zaman hasteye yatış yapan herkes bi rapor alsın başvursun
bunların iptali ve araştırlması için başvuralım sorumlular hakkında cezai işlem başlatılsın başka bir yolu kalmadı

Böyle bir genelleme yapmanız doğru değil. Ne demek süreli olanlar = sahte rapor! Ben kas hastasıyım, geçebilecek bir rahatszlığım yok ama bana da süreli rapor vermişler(1 yıllık). Bu, benim de canımı sıktı. Şuna bağlıyorum bu şekilde vermelerini: oran değişebilir yani kötü yönde :(
O yüzden söylediğiniz herkes için geçerli değil ;)

Sağlık raporu iş başvuru için alınmış olmayanlar

MEB Sağlık raporu iş için yazmayanları bile kabul ediyor.

yani adam belediye otobüsünden ücretsiz faydalanmak için hastaneye başvurmuş doktorlarda özür oranı %40 olmayanlara bile neyse 40 a tamamlıyalımda adam faydalansın mantığıyla vermiş raporu halbuki oranı %15-20 Diyarbakır meb'le görüştüm adamlarda şaşkın biz başta kabul etmedik diyor sonra bakanlıktan demişler başka yerler başvurularını almışlar sizde alın.

sayın editör bu konuyu sağlık bölümüne taşıma lütfen bu bölümdekiler le ilgili
EDİYÖR BEY YORUMLARINIZI VE YARDIMLARINI BEKLİYORUZ

Sağlık kurulu raporunda iş için yazması gerekmiyormu?

Raporun amacı oranı niye değiştirsin öyle iş mi olur ya.
Mantığınıza göre o zaman iş için de hadi %40 vereyim der doktor. Olur mu öyle şey.
Sürekli olmayan raporlar için "sahte" gibi bir ifade hiç yakışmıyor arkadaşlar.

aspirin21;

haklısın kardeşim sen örnek vereyim meb in actıgı sınava 20bin lise mezunu engelli giriyor bunların gercek engellilerini cıkarsak 10bin sahte engelli var ne yazıkki bunuda yetkililer yapmıyor burda sana karşı cıkan engellilerde cakma engellilerdir bir söz vardır YARASI OLAN GOCUNUR sana hak veriyorum

bende ağzı olan konuşuyor derim :)

milletin ağzı torba değil ki büzesin :)

atalarımız ne güzel demişler

al biri daha neyin var parmagınmı kesik pskolojinmi bozuk :mad:

Arkadaşlar olayın kategorize edilmesi rahatsızlık verici. "sürekli olmayan sahte" ne demektir ya. Buna karşı çıkanı de hemen vay sen de mi sahte rapor aldın diye damgalamak hiç yakışık almıyor.

Bu aralar sahte rapor alanlar oldu dense haklısın derim. Bunlarla mücadele edelim dense sonuna kadar varım. Araştırılsın sahte raporlular der herkes.

Ama herkesi bu şekilde kategorize etmek ayrı bir durum. Süreli raporum yok ama böyle kategorize edilmesinden rahatsızım. Sen mi karar vereceksin adamın hastalığına, doktorların görevini de aldık ne ala.

ne denilebilir ki bilmediğiniz konular hakkında veya insanların yaşamları hakkında sorgulama veya yorum,alaycı söylemlerde bulunmayınız Bülent Bey.

Bu ben veya bir başkası.Kendi düşünceleri gereği o iptal edilsin bu iptal edilsinle olmuyor işler

Burası bi paylaşım sitesi en azından öyle biliyorum.Değerli bilgileri olan veya diğer kişilere yaracak fayda sağlayacak bilgiler varsa yaşanmış tecrübelerin paylaşılması ,yardımcı olmak.
Ama nedense bazı kişiler olayları kişiseltirip tanımadıkları bilmedikleri hakkında ahkem kesiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt