Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli Vergi İndirimi hakkı kazandım ama raporumun da süresi bitti!?

tazz

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

17 mayıs 2019 tarihinde İstanbul vergi dairesine başvurmuş olduğum vergi indirimi evraklarım nihayet sonuçlandı. Ve vergi indiriminden yararlanmaya yönelik sonuç çıktı.

Fakat şöyle bir durum var ;Benim engelli raporum 1 yıllık. 16 yıldır hastayım. Fakat kısmen düzelebilir hastalık olduğu için hastane her yıl 1 senelik veriyor. Ve her yıl sağlık kuruluna gidiyorum. Vergi indirimimin sonuçlandığı gün 10.10.2019.

Bu tarihte de engelli raporumun süresi bitti. :/ Kötü bir tesadüf. Ama indirim çıkmış. Engelli raporumu yeniledim yine 1 yıllık verdi kurul. Şimdi ne yapacağım ? Tekrardan vergi dairesine gidip, yeniden mi başvuracağım ? Daha önce başına gelenler konuya açıklık getirirlerse sevinirim.

Vergi indiriminiz süreli ise yeniden başvuru. Süresizse igerek yok.

Vergi indiriminizin süresi belgede yazar. Bitiş tarihi itibariyle vergi indiriminden faydalanmaya devam etmek istiyorsanız yeniden başvuru yapacaksınız.
Vergi indirimi sürekli ise gerek yoktur.

Üst Alt