Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli vergi indirimi ile sürekli emekli oldum. Çalışırsam vergi indirimim ne olur?

asanur

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
1
%73 oranla vergi indirimi yoluyla 2 yıllík kontrollü olarak emekli oldum
kontrol gününden önce SGK ya gittim. SGK Ankara maliye bakanlığından rapora úst yazı eklenmediğinden emekliliğimin kontrolsüz olarak devam edeceğini,ancak biz istersek kontrole gõnderebiliriz dediler.

Sormak istediğim Şu; sağlıma uygun iş bulduğumda çalışmak istiyorum.çalıştíğım zaman vergi indiriminden faydalanabilir miyim?

asanur

Çalışırsanız vergi indirim hakkınız olmaz. Çünkü vergi indirim hakkınız süreliymiş ve süresi dolmuş. Ki, aman, bulaşmayın! Emekliliğiniz de riske girmesin.

Anlaşıldı bulaşmayayım vergi indirimi úst yazısız geldiğinden vergi indirim sürekli olmuyormu?sadece bilgim olsun diye soruyorum

asanur

Vergi indirim yazısında bir süre kısıtlaması yok idiyse, rapor süreli bile olsa, vergi indirim hakkı sürekli demektir.
Eğer vergi indirim hakkı sürekli ise, çalışırken tabii ki vergi indiriminden yararlanabilirsiniz.

OturanBoğa

Vergi indiriminin sürekli olup olmadığını bilmiyorum sadece maliye bakanlíğından gelen raporda üst yazı yoktu vergi dairesinden raporu alíp SGK 'ya ben götúrdüm.Bu raporun sürekli olduğu anlamına gelmiyor mu?

Admin benim cevap geldi şükürler olsun 45 ile gidip 45 ile geldi sürekli yada süresiz olduğu nasıl anlaşılıyor herhangi bir süre yok birde emekli maaşı hesabı yapabilirmisiniz

Bülent25

hayırlı olsun gelen vergi indirimini zde bir süre kısıtlaması yok ise şu tarihe kadar falan geçerlidir diye yok ise süreklidir

@Bülent25. Hayırli olsun.Eviss,te sonuç bölümüne ne yazıyordu.Vergi indiriminiz ne kadar sürede onaylandi.
Bende 21Nisan,da Vergi indirimine başvurdum,Eviss,de sonuç bölümüne
Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor diyor.

@umut2135 Umut bey iyi pazarlar hayirli günler dilerim.
Raporumuz ve Vergi indirimimiz sürekli olmasina rağmen
Sgk Emeklilik başvurusunda Kontrol şarti koyabilirmi, Emekliligimize.
Böyle bir olasılık varmidir yoksa çokmu nadirdir,
Dediğiniz gibi Vergi indirimine başvururken tüm tahlil ve labaratuvar sonuçlarimi sürekli aldigim raporum ile birlikte 21Nisan,da başvurdum Vergi dairesine cevap bekliyorum
Allahtan hayırlisi olsun diyelim artık.

Sgk genelde surekli ise sureklu onaylliyor

4 Nisan gönderdim yeni geldi evis bursada olmadığı için sorgulama yapamadım bekledim

Bülent25 Hayirli olur inşallah.Ortalama iki ayda sonuçlanmis işin zor bölümünü atlatmişsiniz
Inşallah Emekli maasinizida en kisa zamanda bağlanir ve iyi günlerde harcarsınız.

Allah razı olsun kardeşim bakalım evim kira aynı işyerinde devam ettirirlerse biraz iyi olacak inşallah allah kimseye dermansız dert vermesin

ben bu vergi indirminin erken emeklilik dışında maaşima bir faydasını görmedim. konuyu açan arkadaş hiç bulaşma dostum :) indirim mindirim hak getire :)

Üst Alt