Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli verilen raporu sürekli olarak değiştirmek için ne yapmalıyım?

mfa14

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim %68 raporum var raporda hastalıklarım için kronik işaretli hastalıklarım da kalp yetmezliği ve böbrek yetmezliği ve bu rapora 2 yıl süreli verdiler ben bu rapora itiraz edip sürekliye çevirmek için üniversite hastanesine mi yoksa son nokta olan numuneye mi gitmeliyim

mfa14 elinizdeki raporla birlikte il sağlık müdürlüğüne gidip itiraz edeceksiniz. il sağlık müdürlüğü de sizi yetkili başka bir hastaneye sevk edecek. eger bu hastanenin kararı da aynı olursa karar kesinleşecek. yok, her iki rapordaki karar farklı olursa bunda da hakem hastaneye sevk edileceksiniz. hakem hastanenin verdiği karar kesinleşecek

Kalem

Benim 46 olması gereken raporum 28 olarak çıkmış bunun için hastaneye itiraz başvurusu yapabilirmiyim kalem abla

reyhan hastane sana rapor nüshasını teslim etmişse artık hastane bir şey yapamaz.elindeki rapor için il sağlık müdürlüğüne itiraz etmen gerekir ablası.

Kalem kardeşim bi yardımcı olurmusun bana lütfen

Hastaneden henüz raporu almadım ancak yüzdemi ogrenebildim ne yapmam gerekir

reyhan21 ha o zaman il sağlık müdürlüğü olmaz. henüz raporun bile çıkmamış.
% 46 olması gerektiğini sana kim söyledi? bundan emin misin? doktorlar mı dedi sana bunu?

İstersen alo 184 SABİM'i arayıp bilgi al, sağlık mevzuatı ile ilgili sana yardımcı olurlar, şikayetin varsa dikkate alırlar.
ALO 184 SABİM için bkz:İşleyişimiz

arkadaşlar,
hastanelerde karşılaştıgınız sorunlarla ilgili bu hattı arayıp şikayette bulunabilir, her konuda bilgi alabilirsiniz.

Kalem

Kalem abla orta dereceli koah astim hastasıyım tüm testlerim ve sft değerlerim bunu onaylıyor 40 vermesi gerekirken göğüs doktoru 20 vermiş birde gözümde diplopi var onda 30 vermesi gerekirken 10 vermiş toplamda formülle beraber 28 e düşmüş raporu gidip almadan ne yapılabilir acaba???nasıl bir yol izlemeliyim

dediğim gibi ablası, alo184 SABİM'i arayıp sor.
ben fazla bir şey yapılabileceğini sanmıyorum şu aşamada. hastaneye gidip doktorlarla görüşebilirsin. tek aklıma gelen bu. SABİM'i ara, bu konuda net bilgiyi SABİM verebilir sana.

Sağlık kuruluna kapıdan sordum söylediler ama perşembe günü başhekim imzasindan çıkacakmış ben uzun süredir tedavi alıyorum orta dereceli koah olduğum için 40 vermesi lazım tabiki doktor böyle dedi ama heyetteki benim doktorum değildi peki ben sabimi ararsam nasıl izah edicem bu durumu ortada rapor yok sblam

ablası zaten raporun imza bekliyormuş sadece. şu aşamada bir şey yapılabileceğini düşünmüyorum. rapor çıktıktan sonra da ancak il sağlık müdürlüğüne itiraz edebilirsin.
benim bildiğim bu.
burada anlattıgın gibi sabim'e anlatabilirsin. ayakların alışsın sabim'e:)
bir şey çıkacagını sanmıyorum ama emin olman için ara diyorum. haftanın 7 gunu 24 saat uceertsiz olarak hizmet verir. Sağlık bakanlıgı'nın iletişim hattıdır.

Aradım ablam aynı seyi söylediler bu çok uzun bir süreç en yakın heyete 3 ay sonra girebilirmiyim acBa

Çöpe Taşınan Mesaj(lar)

Benim kalp yetmezliğim ve böbrek yetmezliği tanısı konulan kronik işaretli 2 yıllık raporum var bunu sürekliye çevirmek için itiraz edebilirmiyim

Bana acil yardım

Benim kalp yetmezliğim ve hipertansiyonun var 2 sene önce 2 yıllık rapor aldım ve raporumda kronik olarak yazıyor en son doktora gittiğimde durumun iyi dedi bende bunun üzerine rapor almak için şüpheliyim tekrar baş vurmalımıyım
yardımcı olabilirmisiniz

İhtiyacın varsa baş vurunu yap...sürelide olsa raporun tekrar çıkacaktır...

Üst Alt