Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süresi biten raporu yenilerken yeni çıkan rahatsızlıkları ekletebilir miyim?

tsunami_

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
11
merhabalar arkadaşlar. Sağlık raporu sürem bitti tekrar heyete başvurma sürecindeyim. Daha önceki raporda olmayan bazı hastalıklarım mevcut acaba bunlardan ek oran alır mıyım?

- Orta Çaplı Damar Vasküliti. Ayağımda yaralar çıktı tedavi oldum şu an yaralar iyileşti ama izleri var.
- Burnum sinüzit var yaklaşık 20 yıldır. 15 sene önce tedavi oldum birşey elde edemeyince bıraktık kendi haline akıyor ağrıyor vs.
- Psikayatriden anksiyate bozukluğu tedavisine başlandı bugün.
- Ellerimde ayaklarım ağrı mevcut. Ortopedi doktoru diyabetik nöropati dedi ağrı kesiciler falan verdi. Pazartesi nörolojiye gideceğim ayrıca.
- Diabete bağlı böbreklerde %20 fonksiyon bozukluğu.
- Geçtiğimşz haziran ayında astım bronşit tanısı ile hava-hap tedavisi gördüm şu sn iyiyim hap ilaç almıyorum.
- Gözler uzağı görmüyor gözlük kullanıyorum.

öevcut tip 1 diabet, burger, tansiyon, hipertroidi, sol ayak parmaklarım ampute gibi rahatsızlıklarım mevcut ve bunlardan rahat alıyorum. Merak ettiğim şu yukarıda yazdıklarımdan rapor oranı verilir mi acaba? teşekkürler ilginize.

sorular zor olunca cevap yok :))

hocam sorular zor değil de,bu hastalıklar ile yüzde 40 ı rahat geçersin ama psikaytri işin içine girdimi raporun gene süreli olur..emekliliğin varmı şu an?

rapor yenilerken eski kağıdı alıp yenisini vermiyorlar tabiki. ilk kez rapor alır gibi muayene edip rapor veriyorlar. yeni hastalık varsa oran artar. iyileşme varsa azalır

dostlar merhaba,
zatwn hali hazırdaki raporum %84. Kalp damar tansiyon ve şekerden bu oran garanti. Şu yukardanyazdığım rahatsızlıklarımın bi kısmı önceden mevcuttu ama uğraşmamak adına rapora işletme gereği duymamıştım. Lakin rapor oranımı yükseltip araç almak istiyorum bu yüzden merak ediyorum sinüzit vaskülit gibi bı hastalıklara doktorlar oran verir mi diye.. bu arada emekli değilim memurum çalışıyorum

tsunami_
pirince giderken evdeki bulgurdan olma da :D o kadar oran hastalık kastırıp altına da sürücü olamaz yazarlarsa aldğın arabayı başkaları sürer sen de izlersin :D

fatih_123

kastırıp derken güzel kardeşim zaten bu hastalıklar bende fazlası ile mevcut. Hayatımın büyük zamanı hastanelerde geçiyor 2018 yılında 6 ay hastanede yattım, 2017 yılında 2 ay vs vs. Böyle abuk sabuk yorumlardan ziyade sadece bu hastalıklara engel oranı veriliyor mu verilmiyor mu onu merak ediyorum.

tsunami_

anladım zaten de. önce bir araştır sonra oran iste. birçok insan ehliyetinden olmamak için epilepsi olduğunu saklıyor mesela. o kadar rahatsızlık ameliyat vs ortaya düşüp de kendine sürücü olamaz dedirtme diye söylüyorum.

Üst Alt