Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süresi dolan engelli raporunu yeniletmek için ne yapmalıyım?

gelincikk

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
kızımın raporu bu ay bitiyor yeni rapor için heyete girecekmi gitmeden önce nerelere gitmem gerekiyor bana acil cevap yazabilirmisiniz

bahsettiğin ilaç raporumu yoksa engelli raporumu?

Engelli raporu ise Eski raporu aldığın yere gidip tekrardan başvurarak alabilirsin. Başka bir hastanede hemen hemen aynı şekilde başvuru yapıp alabiliyorsunuz. ( Ben ilk raporumu istanbul silivri hastanesinden aldım ve ankara ya tayin geldikten sonra yeniletmek için Ankara Numune hastanesine gidip başvuru yaptım muayene ve tetkikler yapıldı raporumu 1 hafta içinde teslim aldım. İlaç raporu ise sürekli gittiğin doktor seni tanıdığın için hem dozajını hemde kullanım miktarını size söyleyerek yazar.

başvuruyu direk sağlık kurulunamı yapıcam kızımı da götürecekmiyim . yani baştan psikiyastır nöroloji muayenelerine gitmeden mi olacak

gelincikk

bu durumda sağlık kuruluna müracaat edeceksin hatta önceki raporun fotokopisinide götür sağlık kurulu kızınızı göstereceğiniz poliklinikleri n isimleri bulunan kağıdı size verecek siz de bu evrakla polikliniklerde kızınızı muayene ettirip bitirdikten sonra sağlık kuruluna tekrar geri vereceksiniz.

çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz

Bence il sağlık müdürlüğü tarafından yazılı başvuru yaparsan daha garanti bilgi alırsın.Söz uçar yazı kalır.Yazının bağlayıcılığı olur.Mağdur olmazsın.Aksi kim dedi kimdedi kimdedi olur.

Üst Alt