Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süresi dolan raporların geçerliliği Mayıs 2020'ye kadar devam edecek!

Konular
18
Reaksiyonlar
0
Bakan Selçuk; “Evde Bakım Yardımı ile engelli aylıklarından yararlananlar süreli Engelli Sağlık Kurulu raporlarını belirli aralıklarla yenilemek durumunda. Süresi dolan raporlar nedeniyle engellilerimizin mağdur olmasını önlemek amacıyla, raporlarını Mayıs ayı sonuna kadar geçerli kabul edeceğiz.” dedi.

Bu Raporu süresiz olan için geçerli mi
Arkadaşım adına soruyorum.

Süresiz olanı ilgilendiren bir durum değil. Raporlar artık duruma göre süreli veriliyor. Süresi dolan yeniliyor. HAstanelerde izdiham olmasın , zaten ortalık karışık diye süreli olanların süresi biticek olanlara bu hak..

Arkadaşalar merhaba. malum salgın üzerine; sağlık bakanlığı poliklinik ve sağlık raporları hakkında alınacak 10 tedbir diye bişey yayınlamış. 3. Madde 1 Ocak 2020 den itibaren süresi dolmuş bulunan süreli engelli raporları ikinci bir talimata kadar uzatılmıştır. Diye bir ibare var. Paylaşmak istedim.

engelli ve evde bakım aylıgı

engelli ve evde bakım aylıgı alanların raporları mayıs ayı sonuna kadar uzatılmıştır ...

Süreli raporlar coronovirüs sebebiyle ne kadar ertelendi?

Merhabalar arkadaşlar benim raporum süreli olarak verildi. Sağlik bakanliğindan aciklama yapilmiş duyduğuma göre ertelenme var ama süresini bilmiyorum.Net bilgisi olan varsa aydinlatabilir mi acaba?

Edacano...eda raporunun süresi ne kadardı ki ne zaman doluyor??...şu an mayıs sonuna kadar uzatıldı raporlar 2. emire kadar.

Edacano..raporunun sebebi neydi iş içinmi emeklilik falanmı??...ki zaten şu durumda sana süresi dolmuş kardeşim neden müracat etmedin diyemez hastahanelerin durumu malum..ama istersen gene de son raporu aldığın hastane ye telefon aç veya e mail at derim ..

merhaba bu konuyla ilgili resmi yazıya ulaşma şansınız oldu mu? Açıklamada engelli raporlarının da süresinin uzatılacağı belirtiliyor mu? bilginiz var mı acaba?

Üst Alt