Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süresi dolan raporu ne yapmalıyım?

RAMAZN

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
4
arkadaşlar benim 2yıl süreli raporum dold neyapmaıyım

bana cevap yazarsanız çok sevinecem

Raporunun süresi bitmişse yeni rapor için başvur sonra raporu maaş aldığın kuruma gönder yoksa maaşın kesilir

barda kardeş maaşım kesildi

rapor baş vuru yaptım ekim 15de

raporda pisikatri evrakda 6ay takip yazmış bunun kurula girmemi engellermi yani yeni raporumu verirmi saygılar

edevlette şöyle yazıyor retedildi fes edildi rapor süresi dolumu ile

2022 ve engelli raporu

abilerim benim raporum 2020 nisan ayında bitiyor yani 6 ay var ben önümüzdeki ekim ayında çıkarıcam yeni aldığım rapor vakıfa versem sıkıntı olurmu nasıl yapmam gerekiyor

2 yıl rapor süresi dodu ne yapmam gerek

Süresi dolan raporunuzu hastaneye başvurarak yeniden çıkarttırabilirsiniz.

raporu engelli maşım için kullanacagım

6 ay takip demek evrakda öyle yazıyor pisikiyari

evrakları kurula verdim ekim 15 randevum var saygılar sunarım

RAMAZN

soruyu anlamadım ki? Raporu yenileyip ilgili kuruma teslim edeceksiniz

ben %75 rapor aldım. raporum süresiz. yanlız bir hastalgımdan dolayı 6 ay konturol muyaneden sorna işlem yapılacak diyor. raporumu vakıfa versem aylıgımı baglar mı

teşeküler

sürekliraporumualdım vakıfa verecegim acaba bir sorun çıkarmı

Bir hafta önce evrakları teslim ettim. 2022 aylığı ne zaman bağlanır?

maaş baglanırmı

toplu alırmıyım saygılar

arkadaşlar 1hafta oldu raporu içeriyevereli halen bir haber yok acaba kuruldan kar armı cıkacak bilmiyorum

Konuyla alakalı değil ama çok önemli bilen varsa cevap vere bilir mi ben bu ayın 14 de sigortalı işe girdim kasım ayı aylığını çeke bilirmiyim çeksem ceza yermiyim ödemeniz hazırdır diyor

Üst Alt