Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abilerim benim raporum 2020 nisan ayında bitiyor yani 6 ay var ben önümüzdeki ekim ayında çıkarıcam yeni aldığım rapor vakıfa versem sıkıntı olurmu nasıl yapmam gerekiyor
ben %75 rapor aldım. raporum süresiz. yanlız bir hastalgımdan dolayı 6 ay konturol muyaneden sorna işlem yapılacak diyor. raporumu vakıfa versem aylıgımı baglar mı
Süreli de olsa maaş bağlanması için kuruma verebilirsiniz. Raapo süresinin bitiminde 3 ay kala yeniden engelli sağlık kurulu raporu almak için Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi'den birine başvurup raporu yeniler ve sonra bu yeni raporu mail aldığınız kuruma teslim edersiniz
Konuyla alakalı değil ama çok önemli bilen varsa cevap vere bilir mi ben bu ayın 14 de sigortalı işe girdim kasım ayı aylığını çeke bilirmiyim çeksem ceza yermiyim ödemeniz hazırdır diyor