Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süresi dolan raporu yeniledik. Bakım maaşının devam etmesi için ne yapmalıyız?

ersan_58

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Rapor süremiz şubatta bitiyor ve biz raporumuzu yeniledk. Evde bakım maaşımızın devam etmesi için raporumuzu istanbulda nereye vermemiz gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim..

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına teslim etmelisiniz.... Teslim öncesi ve teslim ettikten sonraki süreci takip için alo 183'ü arayabilirsiniz...

rapor süremizin bitimine 1,5 ay kala raporumuzu yeniledik. maltepe sosyal hizmetlere dilekçe ile beraber teslim ettim. aradan 20 gün sonra evime kontrol için geldiler. kontrol edip benden tekrar evrak istediler nüfüstan, tapudan gelir belgesi gibi. ben bunları 4 gün önce teslim ettim. acaba şubatta maaşım yatar mı. birde teslim ettiğim yerdeki bayan rapor başlangıc tarihi ile maaş bağlanma arasındaki farkı geriye dönük alabileceğimi söyledi ve orda dilekçe dordurdum. balaşım hayırlısı...

Üst Alt