Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süresi dolan raporum sistemde güncel görünüyor. 2022 maaşım devam ediyor mu?

agahan05

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar hayirli aksamlar arkadaslar benim e sureli raporum vardi suresi doldu ve gittim raporumu yeniledim yeni aldigim raporu sydv ye goturdum ama sisteme yeni raporu giremediler raporun burda devam ediyor diye e devletten sorguluyorum karsima su yazi cikiyo acaba bu yaziya gore maasim devam ediyormu Kimlik No Ad * Soyad * KOÇGenel Sağlık Sigortası Tescil Tarih AralıklarıSağlık StatüsüBaşlangıç TarihiBitiş TarihiGelir SeviyesiSonuç TarihiSonlandırma Nedeni
60/c3 2022 65 Yaş01.01.2012Devam Ediyor
Bu sayfa en son*09 Şubat 2014 00:28*tarihinde güncellenmiştir.

Önceki rapor süre bitim tarihi nedir ay ve gün olarak?
...
rapor süresi dolmuşsa Mart ayı öncesi merkezi sorgulama neticesinde aylıgınız sistem tarafından feshedilecektir.
Sonra da aylığınız durduruldugu tarih itibariyle başlatılacak.
Bunları bilin ve vakfa yeni raporu hemen sisteme kaydetmelerini isteyin.
Vakfa gidip halletmeye çalışın bu sorunu.

Maaşınızda sıkıntı yok yani, devam ediyor maaşınız.

mrb

Benim onceki raporum suresi 2 yillikti sureside 13 eylul tarihinde bitti ama ben raporu hemen yeniledim ve raporum bu kez suresiz verildi bu raporu ben sydv ye goturdum sisteme giremediler aralik ayinin sonunda getir ozaman gireriz dediler ocak ayi nasimda tekrar goturdum ama yine sistem kabul etmedi raporun devam ediyor gozukuyor dediler acaba yeni rapor otamatik olarak kayitmi edildi bende anlamadim bu arada bu gune kadara maasim kesimedi maas almaya devam ettim

ben yeni doldu sandım süresi.
O halde sistem, Sağlık Bakanlığı veri tabanından temin etmiş raporunuzu:) Teknolojinin hızı işte:)
Aksi takdirde bugüne kadar maaşınız çoktan kesilirdi.

Süreli raporlar için, raporun Sağlık Bakanlığı veri tabanından temin edilemediği durumlarda süresi dolmasına ragmen yeni raporunu vakfa teslim etmeyenlerin aylıkları ödeme dönemi ncesi merkezi sorgulamalar neticesinde sistem tarafından feshedilir.

Demek ki raporunuzu Sağlık Bakanlığı veri tabanından temin etmişler.

Yine de bir ara vakfa gittiğinizde sistemdeki rapora baksınlar.
bu arada rapor oranınızda değişiklik oldu mu? Aynı mı?

slm

Benim eski raporum%65 oraninda idi yeni raporumda%64 Yani 1puan dusuruldu birde maasim kesilse edevlet sisteminde ayni anda belli olmazmi su an Sistemde devam ediyor gozukuyor

Ben rapor oranını acaba aylık artışını etkiler mi o açıdan sordum. eger oranda artış olup % 70 ve ustu olmuşsa aylık artışı sozkonusu olacaktı. oyle bir şey yokmuş. raporunuzda sorun yok yani.
gelelim esas konumuza...
aylığınız kesilseydi şimdiye sistem çoktan keserdi.
ben tedbir açısından vakfa gidip yeni raporunuz mu sistemde diye bakın dedim:)
teknoloji özürlüyüm de:) bu uygulama da yeni başladı emin olmak açısından.
e vakıf sistemde yeni raporu gormedi mi ki getirdiğiniz raporu sisteme kaydetmeye çalıştı:) burdan işkillendim işi sağlama alalım dedim tamamen kuruntu benimki.

2022 aylıkları için bilgi vakıf ve alo 144 aracılıgıyla alınıyor. e-devlet sistemini hiç kullanmadım bilmiorum:) dayanak olarak orayı almam ama.

Fakat tekrar ediyorum şimdiye kadar sistem tarafından aylığınız çoktan kesilirdi. kesilmediğine gore sistem raporunuza Sağlık Bakanlığı veri tabanından ulaşmış ve almış. sadece bu bilgiyi teyit edin diorum vakfa gittiğinizde.

Üst Alt