Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süresi dolan sağlık raporumun süresini uzatmak için ne zaman başvurmalıyım?

Edacano

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhabalar herkese. Coronovirüs belasi yüzunden tüm planlar iptal olurken sureli raporumu nasil uzatabilirim engelli maasi almiyorum ya da vergi indiriminden faydalanmiyorum.nisan sonu gibi raporumun süresi doluyor.Bazi duyumlara gore kronik hasta olanlarin raporlari 31 marttan itibaren uzatilicakmis ne zamana kadar olabilir.acikcasi bi de yeniletmessem stres yapiyorum.bir de hipertansiyon olduğunu nasil ispat edicez dahiley buna nasil bakiyor ?Simdiden tesekkur ederim verdiğinoz bilgiler icin.☺☺

Öncelikle geçmiş olsun benimde süreliydi raporum daha var aslında ama 6aydan sonra herhangi bir farklı rahatsızlık meydana gelirse onu bir dilekçe ile belirtip başvuru yapabilirsiniz ben 17marta asistanları dolaştım 7 nisan da hocalar karar verecek belki ertelenebilir denildi tansiyon hastası olduğunuzu kullandığınız raporlu ilaça bakarak oran veriliyor

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bütün raporlar mayıs sonuna kadar uzatıldı otomatikman, senin bir şey yapmana gerek yok ki zaten..çalışıyorsan işyeri emekli isen de emekliliği etkileyen bir şey olmaz çünkü zaten kendileri uzatıyor malum durumdan dolayı...geçmiş olsun.

Şuan rapor yenileyebilir miyiz?

Merhabalar. Bu konuda daha önce soru var mi bilmiyorum ama benim raporum süreliydi süresi bu ay bitiyor yenilemem icin gitmem gerek hafta ici rapor yenileyebiliyor muyum yoksa covid19 bittikten sonra mi yenilemek zorundayiz?

Edacano haziranda bşlıcak hastaneler

Ama dikkat et kalabalık olucak

Geçen hafta kurul muaynelerindeydim.Ordaki görevli ısrarla raporların virüs nedeniyle uzatıldığını elinde raporu olanların beklememesi gerektiğini söyleyip durdu. Nedir ne değildir tam bakmadım açıkçası.

Üst Alt